Α.Ε. Καλαβρύτων: Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Η Α.Ε.Καλαβρύτων με αφορμή ανακοίνωση της Α.Π.Ο.Αρόης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Α.Ε.Καλαβρύτων, αν και δεν συνηθίζει να απαντά σε ανυπόστατες αιτιάσεις αντιπάλων και κυρίως όταν αυτές ξεπερνούν τα όρια της γραφικότητας, απαντά στους διοικούντες της ΑΠΟ Αρόης επισημαίνοντας τα εξής:

1. Για την μη είσοδο των φιλάθλων της ομάδας της Πάτρας στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, υπάρχει σχετική απαγόρευση λόγω περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζονται σε όλα τα γήπεδα της χώρας και αφορούν την προστασία των πολιτών από την πανδημία. Η ίδια απαγόρευση ίσχυε και για τους φιλάθλου μας, με κανέναν να μην βρίσκεται στις κερκίδες του σταδίου αλλά πέριξ αυτού. Να τους θυμίσουμε επίσης ότι δεν γίνονται, εν μέσω, περιοριστικών μέτρων, μετακινήσεις φιλάθλων που σημειωτέων, οι φίλαθλοι της Αρόης, κανείς μα κανείς δεν έκανε χρήση μάσκας.

2. Για την αναφορά της, ότι δεν υπήρχε παρατηρητής, προφανώς δεν είδαν ότι ο μοναδικός άνθρωπος στην κερκίδα ήταν ο κ. Θανάσης Κομνηνός, που είχε οριστεί ως παρατηρητής διαιτησίας.

3.  Για την φιλοξενία μας, δεν χρήζει απάντησης, αφού είναι γνωστή σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Αχαΐας και όχι μόνο, η φημισμένη φιλοξενία των Καλαβρύτων.

Για τους ποδοσφαιριστές της Αρόης, που είχαν άψογη συμπεριφορά, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια. Για τους διοικούντες της ΑΠΟ Αρόης, συνιστούμε, να είναι πιο ψύχραιμοι και κυρίως να γνωρίζουν τι και πως διεκδικούν, να αναγνωρίζουν τις ήττες τους και να μην ψάχνουν άλλοθι για αυτές.