Α.Ε. Μεσολογγίου-Ναυπακτιακός Αστέρας: Μόνο ντέρμπι δεν ήταν (vid)

Νίκη με σκορ 4-0 για την ΑΕΜ επί του Ναυπακτιακού το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν αυτή καίγονταν για τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό το έδειξε από την αρχή με την πίεση που άσκησε στον αντίπαλο.

ΦΙΛΜ:

21΄ΓΚΟΛ, μπαλιά του Ντζιμάνη στην πλάτη της άμυνας, ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση του Γεωργούση και 1-0.

22΄ΓΚΟΛ, γύρισμα του Πιστιόλη στην μικρή περιοχή από δεξιά, πλασέ πάνω στην κίνηση του Μπελεβώνη και 2-0.

58΄ΓΚΟΛ, ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Πατίλα να βρίσκει τον Μπελεβώνη από αριστερά, γύρισμα του τελευταίου στην κάρδια της περιοχής με τον Γεωργούση να κάνει το 3-0.

67΄ΓΚΟΛ, ατομική προσπάθεια του Πιστιόλη από δεξιά και γύρισμα στην περιοχή, με τον Γεωργούση να σημειώνει το τρίτο προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι και τέταρτο για την ομάδα του 4-0.

83΄Πέναλτι για την ΑΕΜ μετά από ανατροπή του Κολοβάκη στην περιοχή από τον Φούντο. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κολοβάκης που θα στείλει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σιδέρη.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ζαμπαλάς, Λιόντος και Παπαδημητρίου του συνδέσμου Ηπείρου.

Συνθέσεις:

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ταράσης) Μανιάτης, Χριστογιάννης (67΄Κολοβάκης), Παναγιωτόπουλος Κ., Μπακαδήμας, Ντζιμάνης (87΄Ζαβιτσάνος), Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (80΄Μάντης), Λίτσος, Γεωργούσης (72΄Παναγιωτόπουλος Π.), Πατίλας, Μπελεβώνης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σιδέρης, Σίνης, Σταθόπουλος (62΄λ.τ Μαγκανάκης), Πέκεζ, Αμπτέλ, Μπιτσάκου, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας (83΄Αθανασόπουλος), Αδραχτάς (56΄Φούντος).