Α.Ε. Ροϊτίκων: “Επιτέλους, το όραμα θα υλοποιηθεί”

Δελτίο τύπου με αφορμή την κατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των Ροϊτίκων, εξέδωσε η ομάδα αναφέροντας τα κάτωθι:

“Χθες 29/1/2021 έπειτα από πρωτοβουλία του ΔΣ της ομάδας μας αλλά και της τοπικής κοινότητας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη δημοτική αρχή για το θέμα του γηπέδου των Ροϊτίκων καθώς και ζητήματα που αφορούν τη κοινότητά μας.

Σε άκρως φιλικό κλίμα ο δήμαρχος κ. Πελετίδης και η αντιδήμαρχος της ενότητάς μας κ. Τολιοπούλου μας ενημέρωσαν πως η διαδικασία για τη κατασκευή του αγωνιστικού χώρου προχωράει κανονικά, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ελεγκτικό συνέδριο και ο εργολάβος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχει τη δυνατότητα να μπει στο γήπεδο και να ξεκινήσει τις εργασίες. Επίσης μέσα στο 2021 θα πραγματοποιηθεί και ο διαγωνισμός για το κτηριακό.

Ως Αθλητική Ενωση Ροϊτίκων είμαστε πεπεισμένοι πως επιτέλους το όραμα και οι προσπάθειες πολλών γενιών επιτέλους θα υλοποιηθούν, δίνοντας διέξοδο στη τοπική νεολαία, νέα πνοή στο σύλλογο μας και πολλές δυνατότητες στο τοπικό ποδόσφαιρο.”