Βήμα τίτλου η Αναγέννηση Ψαθοπύργου

Με 4-0 επικράτησε του Αστέρα Τέμενης η Αναγέννηση Ψαθοπύργου και μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της στην έδρα της για τον δεύτερο γύρο.

Ο Ψαθόπυργος ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα, δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο να ελπίζει και έφτασε σε μία αρκετά εύκολη νίκη. Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Βασίλη Φίλιππα επέβαλλαν τον ρυθμό τους,έκαναν φάσεις, έκαναν γκολ και συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο στο δεύτερο μέρος πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις και μία από τις πιο εύκολες νίκες.

Παράλληλα ο Ψαθόπυργος εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα των διωκτών του και πήρε κεφάλι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΦΙΛΜ:

25΄…ΓΚΟΛ!!!!.. Πολύ καλή ατομική ενέργεια του Νάτση μέσα στην μεγάλη περιοχή που με δυνατό σουτ θα γράψει το 1-0.

50΄…ΓΚΟΛ!!!!.. Ο Γκάνιας θα πάρει το όπλο του και με ξερό σουτ από την μεγάλη περιοχή θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

64…ΓΚΟΛ!!!!.. Όμορφη συνεργασία Παλούκη με Νάτση με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό αριστερό βολέ.

68…ΓΚΟΛ!!!!.. Ακόμα μία ασίστ του Παλούκη από αριστερά που κόβει την μπάλα στην μικρή περιοχή και τον Νάτση να μην δυσκολεύεται για το τρίτο προσωπικό του τέρμα και 4ο συνολικά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Β. Φίλιππας): Βεντουρής, Πιχλίνσκι, Αθανασόπουλος, Τσαμτσούρης, Στούπας(Παπαδόπουλος Π. 74΄),Νάτσης, Αβούρης, Γκάνιας,Μεσσήνης(55 Παπαδόπουλος Ν), Παλούκης(Παρίσης 49΄),Καλαμπόκας.

Tο ρεπορτάζ είναι από την σελίδα psathopurgosfc.blogspot.com