Βίοι αντίθετοι για Δαβουρλή Κ΄92 και Αχαιό Σαραβαλίου

ΣΚΟΡΕΡ: 35′ Ανδρεοσόπουλος – 7′, 44′ Μούτσα, 12′ Μικελάτος, 26′ Παπαστεργίου, 39′ πέναλτι Σωτηρόπουλος.

Εντυπωσιακός ήταν ο Αχαιός Σαραβαλίου στο κρίσιμο παιχνίδι παραμονής, κόντρα στον Δαβουρλή Κ’ 92 στην Αγυιά, σκορπίζοντας με 5-1 το συγκρότημα του Ερρίκου Μαράτου, το οποίο μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

Η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα με τον Δαβουρλή όπου δεν του άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης.. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Μούτσα άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 12΄ ύστερα από κόρνερ και κόντρες στη μεγάλη περιοχή του Δαβουρλή η μπάλα θα στρωθεί στο Μικελάτο, όπου με κοντινό σουτ θα κάνει το 2-0

Στο 26 πάλι από κόρνερ ο Παπαστεργίου θα πηδήξει πιο ψηλά από όλους και θα γράψει το 3-0 για την ομάδα του, βάζοντας τέλος στις ελπίδες του Δαβουρλή για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 35΄ μετά από κλέψιμο της μπάλα στο χώρο του κέντρου η μπάλα θα φτάσει γρήγορα στον Ανδρεοσόπουλο όπου με ωραίο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή θα μειώσει σε 3-1

Στο 39 μετά από ωραία ενέργεια του Μούτσα από τα δεξιά θα βγάλει τη σέντρα όπου η μπάλα θα χτυπήσει σε χέρι αμυνόμενου και θα καταλογιστεί πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σωτηρόπουλος ο οποίος θα κάνει το 4-1. Στο 44΄μετά από παράλληλη μπαλιά ο Μούτσα θα βρεθεί και πάλι απέναντι από τον πορτιέρο του Δαβουρλή Κ΄92 θα κάνει το 5-1.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Ε. Μαρράτος): Ι. Θωμάς, Κατσαΐτης (65’ Γερόπουλος), Μπάνη (70’ Δερβίτας), Κλαφουτζής, Σ. Πρέμτος, Πολίτης, Γαλαριώτης (60’ Τόγιας), Γεράνιος, Α. Θωμάς (70’ Μπιρλής), Κουλούρης (65’ Παππάς), Ανδρεοσόπουλος.

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Π. Χρηστίδης): Βεντουρής (75’ Στεφανόπουλος), Μικελάτος, Κυριακόπουλος, Παπαστεργίου, Α. Σωτηρόπουλος, Καλύβας (65’ Κλουκινιώτης), Κυριαζόπουλος, Σουβαλιώτης (75’ Καφεντζής), Νικολόπουλος (75’ Ντεντόπουλος), Γκέβορι, Μούτσα (60’ Καντάς).