Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ατρόμητος και Αετός/Αστραπή

Ατρόμητος Πατρών-Αετός/Αστραπή 1-1 (38′ πεν. Σπυρόπουλος / 65′ Παπαχρήστος)

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας στα Ζαρουχλείκα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αετό/Αστραπή, με τις ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 και να μοιράζονται από έναν βαθμό στην μάχη του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο 30’ λεπτό ο Ατρόμητος έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με στημένες φάσεις τις δύο εστίες των Καλιακμάνη και Σιδέρη.

Στο 38’ λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Σπυρόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι του Μίκι Τσίρκοβιτς κατάφεραν στο β’ μέρος να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, όταν σε σέντρα του Χαϊκάλη, ο Παπαχρήστος πετάχτηκε και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 67’ λεπτό ένα καλό φάουλ του Χριστόπουλου πέρασε λίγο άουτ, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Αλέξανδρου Φωκά.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος Πατρών (Β. Φίλλιπας) : Καλιακμάνης, Πανελιόπουλος, Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Βασιλείου, Νικολαί, Λαζαρίσης, Γκότσης, Σπυρόπουλος, Μπακόπουλος, Παλούκης

Αετός/Αστραπή (Μ. Τσίρκοβιτς) : Σιδέρης, Μπίρμπας, Τόλης, Χαϊκάλης, Κουρκουμέλης, Καρελάς, Λαζανάς, Ασλανίδης, Παπαδιονυσίου, Καλογερόπουλος, Παπαχρήστος