“Βαρέσαμε διάλυση”, δύσκολα τα πράγματα στον Παναιγιάλειο

“Βόμβα” στο στρατόπεδο του Παναιγιάλειου που δείχνει τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν την ομάδα αποτελεί η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγα λεπτά το ποδοσφαιρικό τμήμα και αναφέρει την διακοπή των προπονήσεων εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων αλλά και τη σκέψη, η ομάδα να μην κατέβει στον αγώνα της Τετάρτης με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Αν αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοίνωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιγιαλείου(Παίχτες -Προπονητές -Φροντιστές -Φυσιοθεραπευτές )

Μετά από τρεις μήνες υπομονή και έχοντας σαν πρώτο στόχο την καλή πορεία της ομάδος δυστυχώς σήμερα βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την διακοπή των προπονήσεων ενώ είμαστε σε σκέψη πλέον να μην κατέβουμε στον επόμενο αγώνα της ομάδος μας την Τετάρτη με Τηλυκράτη. Οι λόγοι που πήραμε την απόφαση είναι η εξής:

Η πλήρης αδιαφορία του προέδρου μας Γιώργου Γκαμάρη ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει ανταποκριθεί καθολου στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει υποσχεθεί παρά μόνο με λόγια και υποσχέσεις. Η μη στηρίξει και η απουσία του από την καθημερινότητα μας εδώ και τρεις μήνες με μοναδικούς ανθρώπους που προσπαθούν όσο μπορεί ο καθένας με τις γνώσεις που κατέχει και τις δικές τους οικονομικές δυνατότητες (Γενικός αρχηγός Αλέξανδρος Ρουβαλης και Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μπαστας ) Να προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή.

Επειδή τίθεται θέμα επιβίωσης της ομάδας και των παικτών ζητούμε την άμεση λύση των προβλημάτων (Οικονομικών και λειτουργικών θεμάτων της ομάδος) εντός τριών ημερών από τον πρόεδρο της ομάδος μας. Εάν δε γίνει εφικτό αυτό τότε καλούμε τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδος μας, μαζί με τοπικούς παράγοντες να πάρουν στα χέρια της τύχης της ομάδας ή να στηρίξουν οποιαδήποτε υγιής πρόταση που θα μπορεί να υπάρξει”.

Πληροφορίες λένε πως τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα του Αιγίου….