Βαριά η “εξάρα”, αλλά αντιπροσωπευτική!

Βαριά ήττα, αλλά αντιπροσωπευτική της εικόνας του αγώνα στο Ρέντη γνώρισε η Παναχαϊκή από τις «ρεζέρβες» του Ολυμπιακού με σκορ 6-0. Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» χρησιμοποίησαν αρκετούς παίκτες εγνωσμένης αξίας από την πρώτη ομάδα, χωρίς αυτό να αναιρεί την βαριά ήττα. Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 5ο λεπτό, αλλά είχαμε τη καλή αντίδραση του Κολοβούρη σε σουτ μέσα από την περιοχή του Ιμπαγάσα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φορτούνης σούταρε από μακριά και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κολοβούρη για το 1-0. Στο 36ο λεπτό έγινε το 2-0 από τον Ολυμπιακό Β’ και πάλι με σκόρερ τον Φορτούνη που επωφελήθηκε από λάθος στον άξονα βρέθηκε απέναντι από τον Κολοβούρη τον πέρασε και σκόραρε.

Στο 40΄ ο Μαυρουδής με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί παράθυρο της εστίας του πατρινού κίπερ. Η μοναδική καλή φάση για την πατρινή ομάδα ήταν στο 24΄ με το σουτ του Μπουρλάκη, αλλά η μπάλα περνάει αρκετά δίπλα από την εστία του Νίκα. Στο 68΄ ο Κωστή με σουτ σημείωσε το 4-0.

Στο 78’ έγινε το 5-0 με τον Βοΐλη και στο αμέσως επόμενο λεπτό 6-0 πάλι με τον ίδιο παίκτη για τους γηπεδούχους. Στο 84΄ είχαμε μια καλή φάση για την Παναχαϊκή με τον Ζυγκερίδη που μέσα από την περιοχή έπιασε την κεφάλια η οποία βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 88’ δυνατό σουτ του Λιποράσε έδιωξε δύσκολα ο Στουρνάρας και μετά την εκτέλεση του κόρνερ με κεφάλια και πάλι ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Συνθέσεις:

H αρχική σύνθεση της Παναχαϊκής: Κολοβούρης, Στεργίδης, Ρουγκάλας, Τσακμάκης, Λιποράσε, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Κέρι, Αλεξόπουλος, N. Karaklajic. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Θεοδωράκης, Τοπάλ, Λινάρδος, Χαντί, Τριμμάτης, P. Karaklajic, Silva, Ζυγκερίδης.

Ο Ολυμπιακός Β’ του Αριέλ Ιμπαγάσα παρατάχθηκε με τους εξής: Νίκας, Κατσουλίδης, Youte, Χρυσόπουλος, Κούτρης, Μαυρουδής, Καρανάτσιος, Φορτούνης, Ιμπαγάσα, Alibe, Bah. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Κωστή, Μασούρας, Aguibou, Leidner, Λιάτσος.