Βασίλης Βουκελάτος: “Δεν σας γυρίσαμε την πλάτη, αλλά σας βοηθήσαμε υπέρμετρα”

Ο υπεύθυνος της επιτροπής Ενωσιακών γηπέδων και μέλος της διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας, Βασίλης Βουκελάτος με επιστολή που μας απέστειλε, απάντησε στην δήλωση του προέδρου του Άρη Πατρών, Άρη Ρούσσου, τονίζοντας τα εξής:

Φίλε Άρη έχεις δίκιο.

Απέτυχε η επιτροπή Ενωσιακών γηπέδων και εγώ προσωπικά που είμαι Υπεύθυνος.

Αποτύχαμε γιατί στην αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς,
Από τις 4 προπονητικές ώρες που ζητήσατε και διακαιούσαστε στην αντρική ομάδα, σας δώσαμε 5 και 6 ώρες.
Αποτύχαμε γιατί από την μία (1) προπονητική ώρα που ζητήσατε για την γυναικεία ομάδα και μάλιστα χωρίς έδρα για τους αγώνες, σας δώσαμε 2, μετά 3 και τελικά 4 προπονητικές ώρες ΚΑΙ ΕΔΡΑ για όλα τα παιχνίδια
Αποτύχαμε γιατί ενώ συμφωνήσαμε για τις ακαδημίες σας μόνο για νέους ή παίδες (κ16-κ19) 2 ή 3 προπονητικές ώρες (15:00-16:30), ανάλογα με τους αγώνες της Μικτής, σας δώσαμε 5 ώρες και μάλιστα για μικρά παιδάκια σε ώρες 18:00-19:30 μαζί με άντρες!!
Αποτύχαμε γιατί σας παραχωρήσαμε δικό σας δωμάτιο για αποθήκευση των υλικών σας στο γήπεδο.
Αποτύχαμε γιατί δεν χαρίσατε εσείς αλλά και καμία ομάδα που χρησιμοποιεί τα Ενωσιακά γήπεδα ούτε ένα ευρώ.

Μόνος σας προσφερθήκατε όταν είχαμε στρώσει τον τάπητα στο τέλος του 2021 (και μάλιστα ήρθατε στο γραφείο στην Ένωση), όταν δεν υπήρχαν χρήματα στο ταμείο μας, να μας πληρώσετε την χαλαζιακή άμμο και μας δώσατε 4.000 ευρώ ώστε να τελειώσει το γήπεδο και να ξεκινήσει τη λειτουργία του και να μπείτε τελικά στις 17/1/2022. ΟΧΙ δωρεάν αλλά ανταποδοτικά με τη χρήση σας στο γήπεδο.
Θα θυμάστε ότι εμείς τότε χρεωθήκαμε ακόμη 15.000 ευρώ για την προμήθεια του καουτσούκ, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε.

Θα θυμάστε επίσης ότι στο κάλεσμα στην αρχή αυτής της ποδοσφαιρικής χρονιάς (στη συνάντηση του Σεπτεβρίου), που ζητήσαμε να βοηθήσουν οικονομικά οι μεγάλες ομάδες, για να βάλουμε 3 φώτα σε κάθε πυλώνα για να μπορούν να προπονούνται και να χωρέσουν όλες οι ομάδες. Εσείς τότε παρ’ ότι είχατε την πρόθεση ΔΕΝ βοηθήσατε. Η προμήθεια των καλωδίων έγινε από το ΠΑΤΡΑΙ (4.700 ευρώ) και από τον ΕΘΝΙΚΟ (2.000 ευρώ). ΟΧΙ δωρεάν αλλά ανταποδοτικά με τη χρήση του γηπέδου. Το συνολικό κόστος του ηλεκτροφωτισμού κόστισε 12.000 ευρώ για 6 φώτα σε κάθε πυλώνα (και για αγώνες) και το υπόλοιπο καλύφθηκε από την Ένωση.

Το συμπέρασμα είναι, ότι όχι μόνο δεν σας γυρίσαμε την πλάτη, αλλά σας βοηθήσαμε υπέρμετρα.
Καμία υποχρέωση δική μας δεν πληρώσατε, αφού εμείς χρεωθήκαμε περισσότερο για να εξυπηρετηθείτε.
Καμία εξασφάλιση χορηγιών και δωρεάν εξοπλισμού και κανένα υπέρογκο νοίκι, αφού πληρώνετε το ίδιο με τον Ολυμπιακό, τον Πάοκ, την Αρόη και τα Ψηλαλώνια.

Η Ένωση ΔΕΝ απέτυχε. Έφτιαξε ένα στολίδι γήπεδο για την Πάτρα και για τις ομάδες της περιοχής. Το συνολικό κόστος του ξεπέρασε τις 160.000 ευρώ. Η μόνες οικονομικές βοήθειες ήταν από την ΕΠΟ (40.000) με παρέμβαση του τότε υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασιλειάδη και από τον ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΩΝ (47.000). Από το ταμείο της Ένωσης 50.000 και 23.000 οφείλονται ακόμη.

Με εκτίμηση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ