Βασίλης Μπάρλος: “Η Αστραπή δεν εξαγοράζει και δεν εξαγοράζεται κύριοι”

Ο Αετός/Αστραπή διά του προέδρου του Βασίλη Μπάρλου “βράζει” για την διαιτησία του Τηλιγάδα και στο προσωπικό του λογαριασμό ζητάει την παραίτησή του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποια πράγματα που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νόμου μας και όχι μόνο.. Θεωρώ λοιπόν πως είναι άδικο κύριοι να ασχολούμαστε. Προσβάλετε οικογένειες, αθλητές, παράγοντες, φιλάθλους και γενικά αμαυρώνεται με το χειρότερο τρόπο την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα απ αυτό. Ναι έτσι είναι κύριοι όλοι εσείς που νομίζετε ότι διοικείτε τα πάντα αν έχετε φιλότιμο παραιτηθείτε και αναθεωρείστε το βαθμό και τη θέση σας.

Πληρώνουμε την αγάπη μας και εισπράττουμε απαξίωση διαπληκτισμούς ύβρεις και τρομοκρατία. Κώστα Τηλιγάδα παραιτήσου. Ζητά συγγνώμη και από τις δυο ομάδες και κρέμασε τη σφυρίχτρα σου για να έχεις αξιοπρέπεια. Κύριοι εσείς της διαιτησίας έπρεπε να ντρέπεστε. Ούτε μια ανακοίνωση, ούτε ένα συγγνώμη για τα εγκλήματα που κάνετε κάθε Σαββατοκύριακο. Αν νομίζετε ότι θα περάσει έτσι το χθεσινό είστε γελασμένοι. Τον ιδρώτα των παιδιών μας θα τον σέβεστε.

Γιατί είναι παιδιά μας και οφείλουμε να τα προστατεύσουμε από τις τραγικές και επιπόλαιες συμπεριφορές σας. Πληρώνεστε γι΄ αυτό που κάνετε, δεν το κάνετε δωρεάν. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ όλοι. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες της Αχαΐας. Η ΑΟΨ Αστραπή δεν εξαγοράζει και δεν εξαγοράζεται κύριοι, παίζει για την ιστορία της και τη φανέλα της”.