Βασίλης Σούλης: «Με πήρε τηλέφωνο και μου έδωσε ψυχολογία ο Λοντίγκιν»

Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και πρώτη συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία για τον Βασίλη Σούλη. Ο 27χρονος “πορτιέρε” έδειξε έτοιμος να αντεπεξέλθει στις συνθήκες του παιχνιδιού με τον Ιωνικό, ήταν ψύχραιμος, είχε καλό χειρισμό της μπάλας και με τα πόδια, όπως επίσης και καλές εξόδους.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε τα εξής:

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το ντεμπούτο μου στην Α’ Εθνική και διπλά ευτυχισμένος γιατί συνδυάστηκε με νίκη σ’ ένα ματς πολύ δύσκολο και ιδιαίτερων συνθηκών».

Για το αν ένιωθε πάνω τα μάτια του Λοντίγκιν: «Με πήρε τηλέφωνο το πρωί και μιλήσαμε. Εννοείται ότι μου έδωσε ψυχολογία και με βοηθάει καθημερινά να είμαι αυτός που είμαι, να δουλεύω, να είμαι επαγγελματίας κτλ».

Για το μηδέν στην εστία: «Δεν επαναπαυόμαστε σε αυτό. Λαθάκια γίνανε, προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για το παιχνίδι και τι έδωσε τη νίκη: «Όντως είχαμε πολλά προβλήματα. Όταν ετοιμάζεις ένα πλάνο για ένα παιχνίδι και οι περισσότεροι παίκτες έχουν πρόβλημα με τον κορωνοϊό και δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις, είναι λογικό να είναι πολύ δύσκολο να προετοιμαστείς. Παρ’ όλα αυτά κοιτάξαμε να τα ξεχάσουμε όλα, να μπούμε με ψυχή και πάθος και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν υπάρχει φόβος στα αποδυτήρια λόγω covid: «Τι να σας πω; Εμείς παίρνουμε οδηγίες από τους ειδικούς, αυτοί ξέρουν καλύτερα και πάμε σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που μας δίνουν, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για την επιστροφή στις νίκες: «Ήταν μία σημαντική νίκη, γιατί ήταν ιδιαίτερων συνθηκών το παιχνίδι, όπως είπα. Έγινε ακόμα πιο δύσκολο απ’ ότι φανταζόμασταν. Μας δίνει πολύ ψυχολογία αυτή η νίκη, ενώ προερχόμασταν από δύο ήττες. Το διαχειριστήκαμε πολύ καλά και αυτό δείχνει ότι έχουμε χαρακτήρα ως ομάδα. Από αύριο κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ».