Βασικός ο Κωνσταντίνος Σπαθής απέναντι στην πρωτοπόρο Θύελλα Πατρών

Ένας από τους πολύ καλούς προπονητές στο ερασιτεχνικό μας πρωτάθλημα είναι ο Άρης Πλέγας του Απόλλων Εγλυκάδας. Έχει επιλέξει να είναι στην ομάδα της Εγλυκάδας, έχοντας ένα σύνολο με αρκετούς νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές, που όμως βγάζει ανταγωνιστικότητα και μαχητικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Στο χθεσινό παιχνίδι Κυπελλου με την Θύελλα Πατρών, βασικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά και ο 16χρόνος Κωνσταντίνος Σπαθής, ο οποίος είναι υιός του παλαίμαχου επιθετικού του Πάτραι, της Παναχαϊκής και του Πήγασου, Κώστα Σπαθή, ο οποίος πέρασε και για πολλά χρόνια από την ομάδα της Εγλυκάδας.

Ο νεαρός αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα και έδειξε καλά δείγματα, δείχνοντας ότι είναι ικανός να κάνει μια καλή καριέρα στο ερασιτεχνικό όπως ο πατέρας του. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Πήγασου και φέτος έχει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Παράλληλα με την χρησιμοποίηση του Σπαθή, αγωνίστηκε για 2η φορά και για 15 λεπτά και ο νεαρός 16χρόνος πορτιέρο Άγγελος Αλεξανδρής, με τον Άρη Πλέγα να “τολμάει” να βάζει τους μικρούς σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι με την καλύτερη έως τώρα ομάδα στην Α’ Κατηγορία.