Βελλής: «Υπάρχουν προβλήματα, αλλά θα τα ξεπεράσουμε»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της πατρινής ομάδας Αιμίλιος Βελλής στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα, τα οποία και την επηρεάζουν, αλλά όπως ανέφερε θα ξεπεραστούν.

Αναφορικά με το παιχνίδι στάθηκε στο γκολ της Δράμας το οποίο και «έκοψε» τον αέρα των παικτών του, τη στιγμή που όπως είπε είχαν μπει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σήμερα η ομάδα μπορούσε να φέρει θετικό αποτέλεσμα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες στην αρχή δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε όμως στη διάρκεια προσπάθησα ένα μπορούσε να πείσουμε τον αντίπαλο.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μπήκε καλύτερα, δεχτήκαμε όμως ένα γκολ μας έκοψε τον αέρα αλλά προσπαθήσαμε και αξίζουν συγχαρητήρια παρά τα προβλήματα προσπαθούν και είναι επαγγελματίες. Η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει, υπάρχουν προβλήματα αλλά ξεπερνιούνται και θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα».

Από τη πλευρά του ο ποδοσφαιριστής των Πατρινών, Γιώργος Μουστακόπουλος τόνισε ότι ήθελαν να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν τα κατάφεραν, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προσπαθήσαμε για κάτι καλό από το 1ο ως το τελευταίο λεπτό ως το τελευταίο λεπτό, θέλαμε να πάρουμε έστω το βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν τα καταφέραμε,. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».