Βελτιωμένη κόντρα στα “τσικό” του Ολυμπιακού η Παναχαϊκή

Ισόπαλη αναδείχθηκε η Παναχαϊκή στο τελευταίο της φιλικό τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι “κοκκινόμαυροι” αναδείχθηκαν 1-1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’ στην Αγυιά. Το γκολ της Παναχαϊκής ο Τσιάρας στο 21′, ισοφάρισε στο 38′ ο Βοϊλης. Η Παναχαϊκή στάθηκε αρκετά καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο έβγαλε ευκαιρίες κόντρα στα “πιτσιρίκια” του Ολυμπιακού και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και δεύτερο γκολ.

ΤΟ ΦΙΛΜ:

8′ Εκπληκτική κάθετη πάσα του Συρμή στον Βοϊλη πίσω απο την πλάτη της άμυνας με τον τελευταίο απέναντι απο τον Θεοδωράκη να στέλνει την μπάλα άουτ.

15′ Ωραία κίνηση από τον Μαρίνο του Ολυμπιακού πραγματοποίησε το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωράκη

20′ Ο Μυτίδης τροφοδοτεί τον Μπουρλάκης αυτός βγάζει ωραία σέντρα και ο Τσιάρας με εκπληκτική κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Στουρνάρα γράφοντας το 1-0

36′ Ο Κέρι σπάει… την μπάλα στον Μυτίδη αυτός την αφήνει να περάσει κάτω από τα πόδια με τον Ν. Καρακλάιτς να σουτάρει μέσα απο την περιοχή με την μπάλα να μπλοκάρεται απο τον αμυντικό του Ολυμπιακού και να καταλήγει κόρνερ

ΓΚΟΛ 38′ Ο Ολυμπιακός φέρνει το παιχνίδι στα ίσια με τον Μαρίνο να βγάζει τον Βοϊλη φάτσα με το τέρμα και με υποδειγματικό τακουνάκι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-1)

39′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Κέρι να βγάζει την παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή ο Μυτίδης να κάνει το πλασέ με τον πορτιέρο του Ολυμπιακού να αποκρούει και στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι να απομακρύνουν.

45′ Ένταση προκλήθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Λιποράσε να κάνει το μαρκάρισμα στον Μαρίνο με τον τελευταίο να αντιδρά απωθώντας τον κοκκινόμαυρο άσο. Εγινε μια μικρή σύρραξη με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων να κατευνάζουν τα πνεύματα.

84′ Καλό σουτ του Μαραθωνίτη μέσα απο την περιοχή απέκρουσε ο Νίκας στην επαναφορά με κεφαλιά ο Λινάρδος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα

86′ Σέντρα του Κεραμίδα κεφαλιά μέσα απο την περιοχή του Βλαχομήτρου άουτ

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Χ. Θεοδωράκης, Λιποράσε (46’ Τοπάλ), Τσακμάκης (46’ Ρουγκάλας), Λαρρέα (70’ Δ. Θεοδωράκης), Στεργίδης (89’ Λιοφάγος), Κωνσταντακόπουλος (83’ Ι. Σίλβα), Τσιάρας (89’ Χαντί), Ν. Καρακλάιτς (46’ Π. Καρακλάιτς), Μπουρλάκης (62’ Τριμμάτης), Κέρι (46’ Λινάρδος), Μυτίδης (68’ Μαραθωνίτης).

Ολυμπιακός Β’ (Γ. Οκκάς): Στουρνάρας (61’ Νίκας), Κατσουλίδης, Καλογερόπουλος, Χρυσόπουλος (70’ Κεραμιδάς), Αποστολόπουλος (73’ Κίνκουε), Μαυρουδής (57’ Σαπουντζής), Σύρμης (46’ Κάντο), Κόστι (57’ Λιάτσος), Μαρίνος (46’ Ιμπαγάσα), Τσέλιος (57’ Αργυρίου), Βοΐλης (82’ Βλαχομήτρος).