Β’ΕΠΣΑ : Μεγάλα ντέρμπι πρωτοπόρων στην σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική

Αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και συγκεκριμένα στον α’ όμιλο, αφού διεξάγεται η εμβόλιμη 17η αγωνιστική, η οποία μάλιστα έχει δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια πρωτοπόρων που αναμένεται να κρίνουν πολλά για την συνέχεια.

Στο γήπεδο των Ροιτίκων, η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Αχαϊκό, ο οποίος είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και στο +5 από τους γηπεδούχους. Ενδεχόμενη νίκη των Ροιτίκων, μειώνει την “ψαλίδα” στους δύο βαθμούς, ενώ σε αντίθετη περίπτωση νίκης του Αχαϊκού, αυτή μεγαλώνει και δίνει ένα ισχυρό προβάδισμα τίτλου στους “κυανόλευκους”.

Μεγάλο ντέρμπι όμως έχουμε και στα Ζαρουχλείκα, όπου η Αναγέννηση Πατρών θα φιλοξενήσει την ΑΕ Περιβόλας, με την διαφορά των δύο ομάδων να είναι στον πόντο υπέρ της ομάδας του Κ. Θούα.

Από εκεί και μετά, σημαντική αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στον Παναχαϊκό και τον Φαραϊκό, όπως και το “παραδοσιακό” ντέρμπι ανάμεσα στον Πείρο Ισώματος και τον ΑΟ Τριταίας.

“Μάχη επιβίωσης” μπορεί να χαρακτηρισθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Ίκαρο Πετρωτού και τον  Αστέρα Λεοντίου, ενώ υπάρχει και το παιχνίδι των ουραγών ανάμεσα στην ΑΠΟ Αρόης και τον Κρίνο.

Την ερχόμενη Τετάρτη 15/3 θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Άτλαντα Πατρών και το Σταροχώρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων έχουν ως εξής :

16:00, Ζαρουχλεΐκων, Αναγέννηση Πατρών-Περιβόλα, Φωκάς

16:00, Κ. Ζάρρας (Σαραβαλίου), Παναχαϊκός-Φαραικός, Μαρδάς

16:00, Χαλανδρίτσας, Πείρος Ισώματος-Τριταίας ΑΟ, Βαβαρούτας

16:00, Προσφυγικών, Αρόη Α.Π.Ο.-Κρίνος, Ταξιάρχης

16:00, ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, Ίκαρος Πετρωτού-Αστέρας Λεοντίου, Τηλιγάδας

16:00, Ροιτίκων, Ροϊτίκων ΑΕ-Αχαϊκός, Αντωνίου