Βλέπει Ευρώπη η Σασουόλο του Κυριακόπουλου!

H ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι επικράτησε 1-0 της Σαμπντόρια και πέτυχε 4η διαδοχική νίκη. Πλέον, βρίσκεται στο -3 από την Ρόμα, η οποία είναι στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κυνηγώντας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην βασική ενδεκάδα της Σασουόλο για μια ακόμη φορά ο Πατρινός διεθνής Γιώργος Κυριακόπουλος.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς σκορ, με την πιο σημαντική στιγμή να διαδραματίζεται στο 26’ όταν ο Τραορέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για λογαριασμό της Σασουόλο, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και δεν μέτρησε. Γενικότερα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσαν να φτιάξουν φάσεις, με την Σαμπντόρια να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη φάση. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι, από εκεί και έπειτα άρχιζαν να πιέζουν οι γηπεδούχοι και να ψάχνουν το γκολ το οποίο και βρήκαν στο 69ο λεπτό. Ο Μπεράρντι με ανάποδο ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Σασουόλο. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, οι «νεροβέρντι» κράτησαν το προβάδισμα και πήραν ακόμη ένα τρίποντο στην ξέφρενη πορεία τους!