Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

“Βόμβα” με ένσταση για αντικανονική συμμετοχή

Ένα τραγικό λάθος αναμένεται να φέρει καμπάνα για την Καλλιθέα που κινδυνεύει να χάσει το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη και να τιμωρηθεί με -3.

Παρότι πήρε τους τρεις βαθμούς στο ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη η Καλλιθέα κινδυνεύει να τους χάσει και να τιμωρηθεί με -3 βαθμούς για ένα τραγικό λάθος που συνέβη, σύμφωνα με δημοσίευμα της mikriliga.com!

Συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή ο πρώην ποδοσφαιριστής της παναχαϊκής, Γκέρτιν Χοτζάλι. Ως εδώ όλα καλά, όμως ο παίκτης δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνα με το δελτίο του να βρίσκεται μαζί με τα άλλα.

Γι΄αυτό φέρνει ευθύνη ο υπεύθυνος της αθηναϊκής ομάδας καθώς αυτός έχει την υποχρέωση να γράψει τους παίκτες στο φύλλο αγώνα και όχι ο διαιτητής.

Έτσι μετά το τέλος του ματς ο Αστέρας Βλαχιώτη έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή με τον διαιτητή Λάμπρου από τον Σύνδεσμο Εύβοιας να το αναφέρει στο Φύλλο αγώνα.

Πλέον η υπόθεση περνάει στον αρμόδιο Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος θα κρίνει την υπόθεση με την Καλλιθέα να κινδυνεύει με τιμωρία τριών βαθμών και να χάσει το ματς.