Βράζουν με Σαφαρίκα στην Νίκη Προαστείου – Σκληρή ανακοίνωση

Πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με την Αχαϊκή εξέφρασε επίσημα η Νίκη Προαστίου.

Αναλυτικά αναφέρει :

Τρια ξενυχτισμένα παιδιά

Σήμερα χρονιάρα μέρα ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο γιατί άπλα το αγαπάμε. Αν κάποιοι θεωρούν ότι δεν μπορούν και προτιμούν να ξενυχτίσουν και να γλεντήσουν δικαίωμα τους, αλλά όχι πάνω στον ίδρωτα και την προσπάθεια κάποιων που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Είναι τουλάχιστον λυπηρό να μην σέβεσαι την προσπάθεια των αθλητών που σε δύσκολες συνθήκες με ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, ρισκάρουν την σωματική τους ακεραιότητα για να πάρεις εσύ 112 € και να ξενυχτίσεις και σήμερα. Είναι τουλάχιστον λυπηρό ένα κοριτσάκι, να βγάζει γλώσσα σε καταρτισμενους επιστήμονες που απλά ήρθαν σήμερα να κάνουν την δουλειά τους και με τον ίδιο τρόπο να μιλάει σε πολύπειρους παράγοντες, χωρίς να της έχουν δώσει το δικαίωμα αυτό.

Το τραγικότερο όλων μετά το τέλος του παιχνιδιού αναμένουν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών πρώτα να ολοκληρώσει το μπάνιο του ο διαιτητής και μετά να υπογράψουν οι αρχηγοί ώστε να μπορούν να αποχωρήσουν χωρίς να τιμωρηθούν. Αλήθεια ποιος σας έχει δώσει αυτά τα δικαιώματα.

Τραγική ειρωνεία πάνω από την πόρτα των αποδυτηρίων τους μια τεράστια επιγραφή με την λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!!!!!

Το σχόλιο του Χρήστου Μοσχόπουλου όπως το ανάρτησε στο facebook :

Καταπληκτικος, ανερχόμενος διαιτητής, με παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα Γ Eθνικής. Απέβαλλε τους δύο μικρότερους αθλητές που αγωνιζόταν στο γήπεδο, Μπίκος και Κωλέτσης (2005) καθώς σε μαρκαρίσματα πιο έμπειρων αθλητών, έκανε το παπί.

Επίδειξη δύναμης στον πάγκο της Νίκης Προαστείου πριν την έναρξη του παιχνιδιού με απομάκρυνση από τον πάγκο των κ. Σταθόπουλου και κ.Παπαναγοπουλου πτυχιούχοι φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακό στην Αγγλία και οι δύο, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν απασχολήσει την πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης.

Οι εργαζόμενοι στην Νίκη υπομένουν ένα ημίχρονο την διαδικασία αναμένοντας στην βροχή δίπλα στον πάγκο. Στην συνέχεια τιμωρεί τον κ. Πατρώνη με κίτρινη κάρτα που μόνο αυτός ξέρει. Στο ημίχρονο προσκομίζουμε την κάρτα προπονητή και πάγκου του κ. Σταθόπουλου και αποδέχεται την παρουσία του στον πάγκο. Αποδέχεται την παρουσία στον πάγκο και του κ. Παπαναγόπουλου με επίδειξη του πτυχίου παλαιότερου προπονητή που εργαζόταν στην Νίκη.

Στο τέλος του αγώνα περιμένουν όλοι να ολοκληρώσει το λουτρό του για να συμπληρώσει το φύλλο αγώνος το οποίο παραλαμβάνουμε 55 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, χωρίς να αναγράφονται τα ονόματα των προπονητών και γυμναστών μας μέσα. Που τον πάτε ωρεεεε???? Που τον πάτε ωρεεε????: Δεν σχολιάζω τα διαιτητικά λάθη επί του αγωνιστικού, αυτά είναι ανθρώπινα!!!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία τον επόμενο ορισμό του.