Βρέθηκαν στην Αγυιά Γιώργος Μπάρλος – Σπύρος Δήμου *«Μέχρι την Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία»

Ο Γιώργος Μπάρλος βρέθηκε σήμερα στην Αγυιά και παρακολούθησε το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τη Δόξα Δράμας, έχοντας στο πλευρό τον ισχυρό επιχειρηματία Σπύρο Δήμου. Μάλιστα, είχε και θερμή χειραψία με τον μεγαλομέτοχο Σάκη Καλογερόπουλο.

Μετά από πραγματικά πολύ καιρό, ο φακός του patragoal.gr «συνέλαβε» ξανά σε γήπεδο τον Σπύρο Δήμου ο οποίος και αυτός είναι πολύ πιθανό να βοηθήσει οικονομικά το σύλλογο, αφού σύμφωνα με τον κύριο Μπάρλο υπάρχει πλάνο σωτηρίας με πατρινούς επιχειρηματίες.

Ο Γιώργος Μπάρλος μάλιστα μίλησε σήμερα το απόγευμα στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 στην εκπομπή του Αλέξη Διγενή τονίζοντας σε βασικά του αποσπάσματα:

«Η κατάσταση είναι δύσκολη στην Παναχαϊκή. Δεν θα είμαι μόνος μου, θα υπάρχουν και άλλοι συνεργάτες, επιχειρηματίες της Πάτρας που θα ακολουθήσουν το εγχείρημα. Δεν θα είμαι συμπαίκτης με τον κύριο Καλογερόπουλο, αλλά τεχνικά δεν μπορεί να λυθεί αυτή τη στιγμή και να βγω επίσημα και να πω ότι πήρα τις μετοχές.

Έχουμε λάβει όλα τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και με τις κινήσεις που έχουμε κάνει, να βάλουμε το πράγμα σε μια σειρά, να κερδίσουμε λίγο χρόνο, για να ενεργοποιήσουμε τους μηχανισμούς να βοηθηθεί ο σύλλογος. Τώρα περί αγοραπωλησίας μετοχών δεν μπορών να σας απαντήσω, εκκρεμούν πολλά πράγματα νομικά.

Υπάρχουν νομικές δικλίδες, τις οποίες θα τις διασφαλίσει ο δικηγόρος μου κύριος Κρεμμύδας και άμεσα μέσα στη βδομάδα θα ενημερωθείτε για το τι πραγματικά υφίσταται. Αυτό που μας καίει είναι το πώς θα σωθεί το καράβι. Μας ενδιαφέρει το μάνατζμεντ και οι μετοχές σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που προέχει είναι το οικονομικό. Το οικονομικό πρέπει να έρθει σε ισορροπία. Μέχρι την Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Για τον Σπύρο Δήμου και το θέμα της αδειοδότησης είπε: «Ο κύριος Δήμου είναι ένας συνεργάτης μου ο οποίος θα εμπλακεί. Του έχουμε προτείνει να είναι χρυσός χορηγός στη φανέλα της ομάδας. Είναι ένας έντιμος επιχειρηματίας, συμμετείχε πριν δύο χρόνια στον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Μαζί με τον κύριο Δήμου θα εμπλακούν και άλλοι επιχειρηματίες της ίδιας εμβέλειας. Το πλάνο είναι έτοιμο.

Είναι αλλιώς να πηγαίνεις κάποιος να πληρώνει μόνος του και αλλιώς να έχει συμπαίκτες. Οι συμπαίκτες όμως θα είναι εδώ από την πόλη μας και μόνο. Το θέμα της αδειοδότησης είναι προς επίλυση, υπάρχει μια προθεσμία και δεν πρέπει να χάνουμε καμία ημέρα.  Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και σαν πατρινοί θα έχουμε περισσότερες ελπίδες να αναζωογονήσουμε αυτό το σύλλογο».

Συμπληρώνοντας: «Το γήπεδο της Οβρυάς θα παραχωρηθεί στην ομάδα. Να μην πηγαίνει η ομάδα από εδώ και από εκεί. Να έχει το δικό της σπίτι. Μπαίνουμε μόνο για να βοηθήσουμε. Δεν γίνεται η Παναχαϊκή να έχει λιγότερο κόσμο στο γήπεδο ακόμα και από το ερασιτεχνικό, είναι λυπηρό. Θα εμπλακούν επιχειρηματίες ως χορηγοί και άμεσα θα τονωθούν τα ταμεία της ομάδας.  

Θα μιλήσω με την ερασιτεχνική ένα κοινό πλανό, πως θα πορευτούμε. Η Παναχαϊκή είναι στο αίμα όλων των Πατρινών.  Ένα μέλημα μας είναι να επιστρέψει ο Νίκος Λουμπαρδέας στην ομάδα. Θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα, κόσμο που αγαπάει την ομάδα και την πονάει. Δεν θέλουμε μισθοφόρους, θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση στους πατρινούς παίκτες που δεν αξιοποιούνται».