Βροχή, ανατροπή και διακοπή στο Πετρωτό

Οριστική διακοπή είχαμε στο γήπεδο του Πετρωτού και στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα των Πετεινών και στην Φλόγα Ροδιάς.

Οι Πετεινοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 14′ όταν ο Βέλιου εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Κακαφώνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Φλόγα Ροδιάς στην συνέχεια κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35′ με πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Κατσαούνη, ενώ στο 37′ ο Γιώργος Χριστόπουλος με τρομερή ατομική ενέργεια και με πλασέ από πολύ δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε οριστικά το παιχνίδι λόγω ακαταλληλότητας γηπέδου, αφού ήταν αδύνατον η συνέχιση του με τις δύο ομάδες πλέον να αναμένουν την απόφαση της ΕΠΣ Αχαΐας για την ημερομηνία όπου θα συνεχιστεί και πάλι ο αγώνας.

Αρχικές συνθέσεις:

ΠΕΤΕΙΝΟΙ (Χρήστος Γκρέκας) : Μπακογιάννης, Τζάφα, Σπίγγος, Κουλός, Καλόφωνος, Δρόσος, Σαγκτάμι-Γκότσης, Καλόφωνος, Μάρκοβιτς, Μαυράκης (20′ λ.τ. Ζώτος), Βέλιου .

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: (Γιώργος Αμασιάδης) : Χριστοδουλόπουλος, Κατσαούνης, Νικολακόπουλος, Λιακόπουλος, Σπανός, Τσόγκας, Γ. Χριστόπουλος, Λιακόπουλος, Γεωργίου, Μαραγκός, Μ. Χριστόπουλος

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς