«Βόμβα» με Κατσουράνη επιχείρησε η Ξάνθη, αλλά κατέληξε σε… επικοινωνιακό «Βατερλώ»

Το… πανηγύρι με την επόμενη ημέρα στην Ξάνθη αναφορικά με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή καλά κρατεί.

Το νέο όνομα, που προστέθηκε αυτή τη φορά στα κιτάπια των διοικούντων τους Θρακιώτες από τη Θεσσαλονίκη είναι ο Κώστας Κατσουράνης! Ο νυν αθλητικός διευθυντής της Νίκης Βόλου φέρεται να δέχτηκε πρόταση από το «διευθυντήριο» της Θεσσαλονίκης, χωρίς η περίπτωση του να φτάσει μέχρι την Αυστραλία και τον Μπιλ Πάπας.

Η αρχική διαρροή ήθελε τον ιστορικό αρχηγό της Εθνικής Ομάδας να αυτοπροτείνεται, αλλά σε αστραπιαίο χρόνο και πριν αρχίσει να αναπαράγεται η σχετική πληροφορία, ο ίδιος ο «Κατσούρ» διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο ίδιος προσέγγισε τους διοικούντες της Ξάνθης αλλά επιβεβαίωσε ότι εκείνοι τον προσέγγισαν.

«Μου έκαναν πρόταση από την Ξάνθη, δεν αυτοπροτάθηκα ποτέ! Η ιστορία μου κι αν μπορώ να πετύχω πράγματα σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας είναι γνωστά από την παρουσία μου στην Παναχαϊκή. Το τηλέφωνο μου όποιος θέλει το έχει, δεν θα σεβόμουν τον εαυτό μου αν παρακαλούσα. Με προσέγγισαν και δεν τους προσέγγισα και αυτό πρέπει να ειπωθεί για να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Και αυτή είναι η αλήθεια…», δήλωσε χαρακτηριστικά στο a-sports.gr ο πρώην διεθνής άσσος και νυν αθλητικός διευθυντής της Νίκης Βόλου. Μια δήλωση που ήρθε πριν καλά καλά περάσουν τρεις ώρες από το πρώτο δημοσίευμα που ανέφερε το όνομά του για την Ξάνθη και δείχνει πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχει ο ίδιος και η Νίκη Βόλου σε τέτοια επικοινωνιακά ζητήματα.

Μάλιστα, προς επιβεβαίωση της τοποθέτησης Κατσουράνη, η πλευρά της «κυανόλευκης» ΠΑΕ της Μαγνησίας επίσης υπογράμμισε ότι ο πρώην διεθνής άσσος δέχθηκε όντως πρόταση από τους Θρακιώτες. «Αυτό, λοιπόν, που συμπερασματικά προκύπτει είναι πως αφενός ο Κατσουράνης ενημέρωσε αμέσως τη Νίκη Βόλου για το ενδιαφέρον της πλευράς της Ξάνθης (άρα λειτούργησε σωστά ως επαγγελματίας που σέβεται την ομάδα που υπηρετεί) και αφετέρου προφανώς για τους δικούς τους λόγους οι διοικούντες την Ξάνθη θέλησαν να… περάσουν προς τα έξω ότι ο Κατσουράνης “αυτοπροτάθηκε”», σχολιάζει το a-sports και προσθέτει: «Κι αυτό είναι και το λογικό γιατί αν Κατσουράνης έκανε κάτι στην «πλάτη» της Νίκης Βόλου, η ιστορική ομάδα δεν θα είχε κοινή γραμμή μαζί του».

Αυτή η εξέλιξη – διευκρίνιση τόσο από τον ίδιο τον Κατσουράνη όσο και από τους «κυανόλευκους» της Μαγνησίας έρχεται να επιβεβαιώσει στην πράξη πως στην Ξάνθη η διοίκηση της ομάδας με το διοικητήριο της Θεσσαλονίκης προφανώς και είναι τουλάχιστον… άπειρη στο να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Πρόκειται για ένα ακόμα επικοινωνιακό «Βατερλώ», από τα πολλά των τελευταίων μηνών, αφού εμφανίζεται η ΠΑΕ Ξάνθη να παρακαλάει, να πληρώνει χρυσά αλλά παρόλα αυτά να τρώει… χυλόπιτες. Από την άλλη βέβαια, είναι γνωστό ότι όσα χρήματα κι αν θέλει να επενδύσει ένας μεγαλομέτοχος, όπως εν προκειμένω ο Μπιλ Πάπας, που επιχειρηματικά το διαμέτρημα του δείχνει να είναι τεράστιο, όταν εξαιτίας της απόστασης δεν μπορεί να έχει άμεσα επαφή με την καθημερινότητα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι λάθη και αστοχίες θα γίνονται.

«Κάτι, που φυσικά είναι κρίμα για την Ξάνθη, όταν έχει την τύχη μεν να έχει έναν ιδιοκτήτη με τέτοια οικονομική επιφάνεια, αλλά την ατυχία δε να είναι στην Αυστραλία και ελέω περιορισμών από τον κορονοϊό εκεί να μην μπορεί ακόμα να έρθει στην Ελλάδα ο ίδιος ώστε να ξεκαθαρίσει την όλη κατάσταση στην ομάδα του», καταλήγει στον σχολιασμό του το σχετικό άκρως αποκαλυπτικό άρθρο της ιστοσελίδας a-sports που έκανε πρώτη ονομαστική αναφορά στο όνομα του Κώστα Κατσουράνη για την Ξάνθη.