«Βόμβα» πρωταθλητισμού από το ΝΟΠ-Έκλεισε νέο προπονητή τον Δ. Κραβαρίτη!

Μια σπουδαία «βόμβα» είναι έτοιμή να πυροδοτήσει η διοίκηση του ΝΟΠ η οποία έχει σχεδόν κλείσει  για νέο προπονητή τον πολύ έμπειρό Δημήτρη Κραβαρίτη και απομένουν λεπτομέρειες για να υπάρξουν οι ανακοινώσεις.

Μιλάμε για έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του ελληνικού πόλο και τα τελευταία χρόνια στενό συνεργάτη του Βλάχου στο «τιμόνι» της Εθνικής πόλο η οποία έχει πετύχει τεράστιες επιτυχίες σε σπουδαίες διοργανώσεις.

Η διοίκηση συζητά εδώ και ένα μήνα με τον Δημήτρη Κραβαρίτη και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, τότε είναι δεδομένο πως ο ΝΟΠ θα είναι από τα φαβορί για άνοδο στην Α1 Εθνική.

Ενας προπονητής αλλά και γενικότερα άνθρωπος που έχει σηκώσει κούπες με το σκουφάκι του Ολυμπιακού και γνωρίζει τις ανάγκες του πρωταθλητισμού ενώ του αρέσει να δουλεύει με νέα και ταλαντούχα παιδιά που ευτυχώς ο ΝΟΠ διαθέτει αρκετά.

Θυμίζουμε ότι ο Δ. Κραβαρίτης γνωρίζει τα δεδομένα στην Πάτρα,  έχει υπάρξει παίκτης του ΝΟΠ, αλλά και στη  ΝΕΠ με την οποία πανηγυρίσει την παρθενική της άνοδο στην Α1 Εθνική .

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Λαμπάτος αναμένεται να παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο του ΝΟΠ ωστόσο ο ακριβής ρόλος του θα διευκρινιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Π. ΚΟΓΚΟΣ