Β’ ΕΠΣΑ : Θα συνεχιστούν οι εκπλήξεις ; (Pre-Game)

Με την 3η «στροφή» του συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, με αρκετές αναμετρήσεις να παρουσιάζουν ιδαίτερο ενδιαφέρον, σε ένα πρωτάθλημα που όπως φαίνεται θα είναι συναρπαστικό αφού ήδη έχουμε αποτελέσματα που προκαλούν “έκπληξη” και κάποιες ομάδες που έχουν ξεκινήσει δυναμικά και ενώ δεν τις υπολόγιζαν, σε συγκριση με άλλες που είναι από τα φαβορί αλλά δεν έχουν κάνει καλή αρχή.

Α’ Όμιλος

Στον α’ όμιλο τέσσερις ομάδες έχουν κάνει το 2 στα 2 και μοιράζονται την κορυφή, με τις δύο από αυτές να έχουν το μεταξύ τους παιχνίδι, αφού η Δόξα Νιφορεϊκων θα υποδεχθεί το Σταροχώρι.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας ανάμεσα στην Περιβόλα και τον Ατρόμητο Λάππα, με τους «πράσινους» να μετρούν το απόλυτο και τους φιλοξενούμενους να κουβαλάνε την απώλεια της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην Καλλιθέα.

Ο Ίκαρος Πετρωτού αποτελεί την 4η ομάδα που βρίσκεται με το απόλυτο στην κορυφή και θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό/Πολύτεκνο, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα και παρά το γεγονός ότι διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της κατηγορίας.

Ο Λέων Αλισσού θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Δάφνης Πατρών και θέλει την νίκη για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις, ενώ και ο Φαραϊκός έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στους πάντα υπολογίσιμους Πετεινούς.

Ο Αχαϊκός θα φιλοξενήσει την Αστραπή, η οποία θέλει να ξεχάσει γρήγορα την απρόσμενη ήττα από τον Ίκαρο Πετρωτού, η Καλλιθέα κοντράρεται απέναντι στον νεανικό Αστέρα Μιντιλογλίου, ενώ τέλος τα Καμίνια θα υποδεχθούν τον Παναχαϊκό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής στον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας έχει ως εξής :

Σάββατο 12/10

Γήπεδο «Ντα Λούζ», Ώρα 16.30, Φαραϊκός-Πετεινοί, Καραβασίλης

Γήπεδο Βραχνεϊκων, Ώρα 16.30, Καμίνια-Παναχαϊκός, Πολυγένης

Γήπεδο Λακόπετρας, Ώρα 16.30, Δόξα Νιφορεϊκων-Σταροχώρι, Σαφαρίκας

Κυριακή 13/10

Γήπεδο Πετρωτού, Ώρα 10.30, Αχαϊκός-Αστραπή, Σπυρόπουλος

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας», Ώρα 10.30, Εθνικός/Πολύτεκνος-Ίκαρος Πετρωτού, Σαμαρτζής

Γήπεδο Πετρωτού, Ώρα 13.00, Περιβόλα-Ατρόμητος Λάππα, Παπαδόπουλος

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας», Ώρα 13.00, Καλλιθέα-Αστέρας Μιντιλογλίου, Μιχαλόπουλος

Γήπεδο Ζαρουχλεϊκων, Ώρα 16.30, Δάφνη Πατρών-Λέων Αλισσού, Αρκουμάνης

Β’ Όμιλος

Στον β’ όμιλο τα πράγματα μετά από δύο αγωνιστικές είναι περίπου τα ίδια και με τον άλλο όμιλο, αφού και εδώ τέσσερις ομάδες μοιράζονται την 1η θέση και θέλουν να κάνουν το 3 στα 3 και να παραμείνουν σε αυτήν.

Ο Αχιλλέας Καμαρών έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα και θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο ξεπερνώντας το εκτός έδρας αεμπόδιο του Δρεπάνου.

Ο εκπληκτικός επιθετικά Απόλλων Εγλυκάδας θα φιλοξενηθεί το Σάββατο από τον ΠΑΟΚ Πάτρας με στόχο την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Φοίνικας Ζήριας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλων Αιγίου για να συνεχίσει να συγκατοικεί και αυτός στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου έχει επικίνδυνο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Ζαβλάνι/Αίας, το οποίο έχει ξεκινήσει κάκιστα το πρωτάθλημα αλλά έχει την ποιότητα και την εμπειρία να επανέλθει.

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να είναι και αυτό ανάμεσα σε Πανιώνιο/Αχιλλέα και Άνω Καστρίτσι, όπως και το Αιγιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Φλόγα Ροδιάς και Αστέρα Τέμενης.

Τα ίδια ισχύουν και για το παιχνίδι της Αβύθου ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αετό Ρίου, ενώ τέλος ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τα Αργυρά που δεν έχουν κάνει καθόλου καλή αρχή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας έχει ως εξής :

Σάββατο 12/10

Γήπεδο Ρίου, Ώρα 16.30, ΠΑΟΚ Πάτρας-Απόλλων Εγλυκάδας, Μέρμηγκας

Κυριακή 13/10

Γήπεδο Ζαρουχλεϊκων, Ώρα 13.30, Ολυμπιακός Πατρών-Αργυρά, Ντάβλα

Γήπεδο Αγυιάς, Ώρα 16.30, Πανιώνιος/Αχιλλέας-Άνω Καστρίτσι, Γιαννόπουλος

Γήπεδο Αβύθου, Ώρα 16.30, Άβυθος Αιγιαλείας-Αετός Ρίου, Ανδριανός

Γήπεδο Ροδιάς, Ώρα 16.30, Φλόγα Ροδιάς-Αστέρας Τέμενης, Ταξιάρχης

Γήπεδο Καμαρών, Ώρα 16.30, Φοίνικας Ζήριας-Απόλλων Αιγίου, Ασπρουλόπουλος

Γήπεδο Ρίου, Ώρα 16.30, Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Ζαβλάνι/Αίας, Πράνταλος

Γήπεδο Προαστίου, Ώρα 16.30, ΑΕ Δρεπάνου-Αχιλλέας Καμαρών, Παναγιωτόπουλος