Γεμάτο… τριήμερο για την ακαδημία του Αετού Ρίου

Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο για τον Αετό Ρίου Α.Ο. ήταν αυτό που πέρασε 17-19 Ιουνίου! Η ομάδες των Κ-16, Κ-14 και Κ-12 ταξίδεψαν στα Ιωάννινα, όπου στις εγκαταστάσεις του Άτλα Ηπείρου αγωνίστηκαν εκτός από τον γηπεδούχο Άτλα με τις ομάδες των Α.Ο. Ιωάννινα, το Αθλόπολις Πρέβεζας και τον Α.Ο. Σταυρακίου. Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν υπό τη καθοδήγηση των προπονητών της ομάδας κ. Ρότσκα Γ. και της κ. Ματίκα Β.,

Πρόγραμμα συνυφασμένο με την αθλητική ρουτίνα και καθημερινότητα. Κοινωνικοποίηση και αλληλεπίδραση με αθλητές άλλων περιοχών. Ποιότητα στην διαμονή και τη διατροφή των αθλητών σε ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο 5αστερων το The Lake Hotel. Χωρίς βέβαια να λείψουν οι στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, αφού το πρόγραμμα των αθλητών περιελάβανε και αρκετό χρόνο για το σκοπό αυτό! Η ασφάλεια της αποστολής στα Ιωάννινα ήταν το κρισιμότερο στοιχείο για την ομάδα του Ρίου και για αυτό μερίμνησε η φυσικοθεραπεύτρια της ομάδας, κ. Ε. Μανιά.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία τον Άτλα Ηπείρου το Epirus Football Arena και ιδιαίτερα τους κ. Κώστα Δουβανά και Δημήτρη Παπαϊωάννου μα και όλους τους ανθρώπους της ομάδας που φιλόξενοι ήσαν δίπλα μας. Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία αντίστοιχα να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία και να βρεθούμε σύντομα ξανά μαζί τους στα γήπεδα.

Στον Αετό Ρίου Α.Ο. συνεχίζουμε με σύγχρονη προσέγγιση του ποδοσφαίρου τη μεθοδική δουλειά μας σε όλα τα επίπεδα.
Παίρνουμε δύναμη για τη διεξαγωγή τέτοιων δράσεων από την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και φέτος 40 οικογένειες αφού γνωρίζουν ότι τα παιδιά τους οι αθλητές μας είναι οικογένεια μας“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των “κιτρίνων”.