Γενική είσοδος 10 ευρώ με ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνει τα εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Ορίζεται στην τιμή των 10 ευρώ

ΘΥΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ-VIP

Η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 15 ευρώ

ΘΥΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ (2Α)

Η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 10 ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ

Η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 5 ευρώ. Οι φοιτητές και οι μαθητές θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου στην μειωμένη τιμή των 5 ευρώ, με την επίδειξη του κατάλληλου εγγράφου (πάσο ή πιστοποιητικό σπουδών κ.λ.π.)

30 ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΩΡΕΑΝ

Για τους ανέργους θα υπάρξει ελεύθερη είσοδος για τους 30 πρώτους που θα επιδείξουν την κάρτα ανεργίας τους, στα εκδοτήρια του γηπέδου.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ

Με την συνοδεία ενηλίκου, τα παιδιά έως 12 ετών μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο.

ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κάτοχοι την εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη του ειδικού κουπονιού που έχουν παραλάβει από την ΠΑΕ κατά την διαδικασία αγοράς του διαρκείας.

Δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων και για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα, θα ανοίξουν δύο εκδοτήρια, στην Θύρα 2 (επισήμων) και στην Θύρα 3 (σκεπαστή), στις 14:30.

Ανακοινώνεται τέλος ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος στο γήπεδο με νερά, φαγητά, αναψυκτικά και καφέδες, εκτός από αυτά που πωλούνται στα κυλικεία του Γηπέδου.