Γιάννης Γκοτσούλιας: «Στόχος του Ιωνικού να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι»

Άρχισε την 4η προετοιμασία του με την ομάδα της Νίκαιας.

Ο Πατρινός, Γιάννης Γκοτσούλιας δίνει τον τόνο εν όψει της νέας σεζόν, υποστηρίζοντας ότι ο Ιωνικός θα συνεχίσει να παλεύει σε κάθε αναμέτρηση για το «τρίποντο». Ενώ, εκμυστηρεύεται για το πώς βίωσε -φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού- την αγωνιστική επιστροφή της ομάδας του από τις χαμηλότερες κατηγορίες μέχρι τα σαλόνια.

«Καλή χρονιά να έχουμε πρώτα απ’ όλα. Με υγεία σε όλους τους αθλητές, τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ. Στόχος του Ιωνικού είναι να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Όπως είχαμε πέρυσι αυτό τον στόχο, έτσι τον θέτουμε και φέτος. Να προσπαθούμε να πάρουμε τη νίκη σε κάθε ματς.

Αυτά τα χρόνια, με την οικογένεια Τσιριγώτη, η ομάδα έδειξε το ”μέταλλο” που διέθετε, όταν αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική. Τα καταφέραμε με έναν αγώνα τριών ετών να ανεβούμε στα μεγάλα σαλόνια και να κάνουμε τον Ιωνικό και πάλι μεγάλο», τόνισε στο sportfm.gr αρχικά ο αρχηγός του Ιωνικού, για να στείλει εν συνεχεία το μήνυμά του προς τον κόσμο του κλαμπ:

«Τους θέλουμε δίπλα μας. Φέτος που ανοίγουν τα γήπεδα στο 85% να είναι μαζί μας. Όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, που μας αγαπούν και μας στηρίζουν στις καλές και στις άσχημες καταστάσεις».