Γιάννης Μάγγος: «Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και το απέδειξε»

Την ισοπαλία του Καραϊσκάκη με την Παναχαϊκή σχολίασε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Αρτινής ομάδας, Γιάννης Μάγγος:

«Αρχικά, χρόνια πολλά με υγεία, να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες με την πανδημία. Στο σημερινό παιχνίδι θέλαμε τη νίκη, ξεκάθαρα για να συνεχίσουμε την πολύ καλή εμφάνιση των τελευταίων παιχνιδιών. Το παιχνίδι είχε την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου. Δεχθήκαμε γκολ στο 94 και είναι πολύ στενάχωρο για εμάς. Το μόνο που μπορώ να πω είναι μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή προσπάθεια και ανέτρεψαν ένα σκορ από 1-2 σε 3-2 και όταν γυρίζεις ένα τέτοιο σκορ απέναντι σε μια βαριά φανέλα όπως είναι η Παναχαϊκή μόνο μπράβο λέω στα παιδιά μου. Συνεχίζουμε μέχρι τέλος και με ελπίδες».

Για την Παναχαϊκή και τα υπόλοιπα αποτελέσματα: «Έχω πει από την αρχή ότι δεν με απασχολεί τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Χαίρομαι για την Παναχαϊκή, τιμάει την φανέλα που φοράει και πρέπει να το καταλάβουν όλοι στην Πάτρα. Η Παναχαϊκή δεν αρμόζει σε αυτή την κατηγορία, είναι μεγάλη ομάδα και το απέδειξε. Εμείς πρέπει να κάνουμε το κάτι καλύτερο».

Για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, αν είναι αυτός ο Καραϊσκάκης που πρέπει: «Σίγουρα. Όπως και στα τελευταία πέντε ματς, είναι η ομάδα που μ’ αρέσει, η ομάδα που θέλω να παίζει, ο τρόπος, η πίεση, Πρώτο ο Θεός ο σωθούμε και του χρόνου θα είναι κάτι ανάλογα και καλύτερο ακόμη».