Γιάννης Μάνιαρης: «Απεσταλμένοι των σωματείων είστε εκεί και όχι αυτοκράτορες»

O πρόεδρος της Αχαϊκής, Γιάννης Μάνιαρης πήρε για ακόμα μια φορά θέση για τα όσα ακούγονται γύρω από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη στάση -απάντηση απέναντι στα σωματεία.

«Ακούμε τις τελευταίες μέρες για πιθανή επανέναρξη και της Γ’ Εθνικής. Ένα ευχάριστο νέο που σημαίνει ότι επιδημιολογικά πάμε καλά σαν χώρα οπότε το άνοιγμα της αγοράς είναι θέμα εβδομάδων και σίγουρα τα εξιτήρια από τα νοσοκομεία θα είναι περισσότερα που σημαίνει και αποσυμφόρηση στις ΜΕΘ με λιγότερους συνανθρώπους μας να κινδυνεύουν.

Ευχή όλων να βγουν και στη πράξη όλα αυτά που ακούμε, αλλά προσωπικά όσον αφορά τη Γ’ Εθνική το βλέπω δύσκολο. Βάση του πρωτοκόλλου που ισχύει είναι αδυνάτων. Με μια γρήγορη πράξη η πολιτεία θα πρέπει να καταβάλει γύρο στα τέσσερα εκατομμύρια για τα τεστ και μόνο, υπάρχει κάπου επίσημα ότι θα αναλάβει η πολιτεία το κόστος; Υπάρχει κάποιος που δίνει τις εγγυήσεις ότι θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ότι όλα αυτά δεν είναι χάιδεμα στους πληγέντες είναι η αλήθεια ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές -προπονητές, υπάρχει ειλικρινή βούληση της πολιτείας για επανεκκίνηση στον αθλητισμό;

Γίνεται να μιλάει η πολιτεία και η διοργανώτρια αρχή για την Γ΄ Εθνική χωρίς να έχει κάνει καμία συζήτηση με τους ανθρώπους που χρηματοδοτούν αυτή την κατηγορία; Χωρίς απάντηση στα προαπαιτούμενα των παραγόντων και χωρίς πλάνο για τους επόμενους έξι μήνες τουλάχιστον. Καλό θα ήταν τα αρμόδια όργανα να δείξουν λίγο σεβασμό σε όσους εμπλέκονται στη κατηγορία και μην τους εμπαίζουν, την επόμενη φορά που θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για εμάς δεν θα πρέπει να γίνει χωρίς εμάς, διότι εμείς αποφασίζουμε και εσείς πρέπει να βρείτε τρόπο να το υλοποιήσετε κύριοι. Απεσταλμένοι των σωματείων είστε εκεί και όχι αυτοκράτορες».