Γιάννης Παπαχρονόπουλος: «Έχει δημοπρατηθεί ο εκσυγχρονισμός των αποδυτηρίων, τοποθετήσαμε led προβολείς»

Τις προάλλες αναδείξαμε ένα θέμα σχετικά με το δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων με μοναδικό σκοπό το κοινό καλό των σωματείων που χρησιμοποιούν το γήπεδο και όχι για λόγους πολιτικής, όπως εσφαλμένα γράφτηκε.

Ο πρόεδρος της της Δημοτικής Ενότητας Βραχνεΐκων, Γιάννης Παπαχρονόπουλος που κάνει μεγάλο αγώνα τόσο στο γήπεδο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με δήλωσή του στο patragoal.gr βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

«Πρόσφατα πραγματοποιήσαμε αντικατάσταση προβολέων με νέους τύπου led και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τη σωστή ρύθμιση, που θα βελτιώσει τον φωτισμό για τις βραδινές προπονήσεις, όπου υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Επίσης έχει δημοπρατηθεί ο εκσυγχρονισμός των αποδυτηρίων και της περίφραξης και το έργο καθυστερεί, διότι ο εργολάβος που το έχει αναλάβει, έχει επιδοθεί σε δικαστικό αγώνα για να μην κηρυχθεί έκπτωτος από εκκρεμότητα του, σε άλλο δημόσιο έργο.

Όσον αφορά το θέμα που υπάρχει με τον βόθρο, όταν γεμίζει εγώ προσωπικά επιμελούμαι την εκκένωσή του. Ο πλαστικός τάπητας έκανε όλα αυτά τα χρόνια τον κύκλο του. Το γήπεδο (ο τάπητας) έχει δημοπρατηθεί, σύντομα θα έχουμε και την αντικατάσταση του. Στα Βραχνέικα θα έχουμε ένα πραγματικό γήπεδο – στολίδι για την περιοχή».