Γιάννης Ψαρράς: Η ιδιαίτερη ανάρτησή του για τον Άρη Ρούσσο

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση για τον πρόεδρου του Άρη Πατρών και συνεργάτη του, Άρη Ρούσσο έκανε ο γνωστός προπονητής, Γιάννης Ψαρράς από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Αυτή η ανάρτηση είναι για ένα νεαρό φίλο και συνεργάτη μου που θα μπορούσε να είναι και παιδί μου. Πρόκειται για τον Άρη Ρούσσο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ και αυτοδημιούργητο επιχειρηματία στην Πάτρα. Εχει κάνει μια ομάδα μοντέλο για τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δουλεύουν όλα σε επαγγελματικό επίπεδο η οργάνωση αγγίζει το τέλειο.

Μέσα στη χρονιά εκτός από την ομάδα του τον ΆΡΗ ήταν αυτός που έτρεχε τιs ομάδες της Παναχαϊκής (Κ 14 κ17 κ19), δημιούργησε ομάδα γυναικών όπου ανέβηκε στην Β Εθνική και έκανε μια ακαδημία για πρώτη φορά (180)παιδιά. Από τον οργανισμό αυτόν δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας. Στην διάρκεια της χρονιάς στήριξε σωματεία της περιοχής μας. Παρόλα αυτά θεωρεί ότι απέτυχαν. Όχι Πρόεδρε δεν απέτυχες εσύ που μέσα σε μια εβδομάδα έχασες πρωτάθλημα και κύπελλο. Η δουλειά ή δικά σου είναι έξω από το γήπεδο, δεν παίζεις ούτε κοουτσάρεις εσύ. Η λέξη που λες αποτύχαμε φανερώνει ότι ο προσωπικός σου στόχος είναι πολύ ψηλά. Χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί σου . Αυτά που έκανες σε μια χρονιά δεν τα κάνουν άλλοι σε μια ζωή. Πίστεψε με από την εμπειρία μου τα καλύτερα έρχονται και σου αξίζουν“.