Για μια νέα αρχή ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων

Οι χαμηλοί τόνοι, δεδομένου πως υπάρχει απόλυτη συναίσθηση των ιδιαιτεροτήτων και των δυσκολιών της εποχής, αλλά και η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, μαζί με τη διάθεση οι πάντες να δώσουν ό, τι καλύτερο μπορούν, χαρακτηρίζουν το κλίμα στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

Την περασμένη βδομάδα ο Αστέρας πήρε άκοπα το τρίποντο κόντρα στη Δόξα Χαλανδρίτσας, μετά τις δύο ήττες στην πρεμιέρα από Δία Σαραβαλίου (2-1) και Δόξα Νιφορεΐκων (1-0). Αυτή την βδομάδα ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Παραλίας εκτός έδρας. Οι «ροσομπλού» την περασμένη Πέμπτη έδωσαν φιλική αναμέτρηση με την Παναχαϊκή γνωρίζοντας τη φιλική ήττα με 4-2, παίρνοντας όμως το χειροκρότημα για την πολύ καλή εμφάνισή τους που γεμίζει άπαντες με αισιοδοξία στο σύλλογο.

Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από το γειτονικό Διαγόρα Βραχνεΐκων οι Σπύρος Βασιλόπουλος και Καρανικόλας, όπως και ο νεαρός Δρίτσας από τον Πήγασο Μπεγουλακίου, γεννηθέντες το 2005. Θυμίζουμε πως έχουν αποκτηθεί επίσης ο Βασίλης Κατσαρός από τον Ατρόμητο Πατρών, ο Θεοδόσης Θεοδωρόπουλος (επιθετικός) από την Α.Ε. Σταροχωρίου, ενώ επέστρεψε ο Σταύρος Τζώλλας που ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία. Το θετικό είναι ότι παρέμειναν όλοι από το περσινό ρόστερ με εξαίρεση τον Χρήστο Τζελέπη που επέστρεψε στην Αναγέννηση Πατρών.