Για νίκη – «ανάσα» ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Μόνο τη νίκη θέλουν στο Διαγόρα Βραχνεΐκων στο ματς κόντρα στον Αίαντα Γαστούνης στο Δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων για τη 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, γι΄ αυτό ο Χρήστος Τσίκας θα παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα, με όσους παίκτες έχει διαθέσιμους, μετά τους τραυματισμούς που προέκυψαν στη Βάρδα (Σιδέρης, Βασιλόπουλος, Καπετανάκης, Παπαδόπουλος). Η κάθε νίκη είναι σαν “εξάποντο” και θα γίνει ακόμα ένα βήμα προς τη σωτηρία από τη στιγμή που το πρωτάθλημα διεξάγεται σε ένα γύρο.

Ο Δημήτρης Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Κορίνθου, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ματς. Θεωρείται από πολλούς ένας ανερχόμενος διαιτητής, τον οποίο κάποιοι έχουν αποκαλέσει “νέο Δούρο”. Βοηθοί του είναι οι Κλεπετσάνης, Θεοδωρόπουλος (Κορινθίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Παπαγιαννόπουλος από την Αχαΐα.

Σε ζωντανή μετάδοση θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της Αχαΐας το σημερινό εξ’ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Θυμίζουμε το ματς αρχίζει στις 16:30 και θα μεταδοθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες από την ελεύθερη συχνότητα του Lepanto TV. Παράλληλα, θα μπορούν να το παρακολουθήσουν και οι χρήστες του διαδικτύου σε Ελλάδα και εξωτερικό, από τον ιστότοπο του σταθμού.