Για την υπέρβαση με Παναιτωλικό

Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Παναιτωλικό (21:30 – COSMOTE SPORT 1) για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σε παιχνίδι νοκ-άουτ με μία ομάδα να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης. Το έργο της Πατρινής ομάδας είναι πολύ δύσκολο, αφού απέναντί της έχει μια ομάδα Σούπερ Λιγκ.

Με χαλάρωμα στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/10) η προετοιμασία για τον σημερινό αγώνα. Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς επέλεξε αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Πολίτης, Αγκαράι, Γούλας, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Αλεξόπουλος, Λούσκος, Κόκας, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Χαντί, Καρακλάιτς.

Διευκρινήσεις σχετικά με το μη άνοιγμα της θύρας για τους φιλοξενούμενους

“Εκ παραδρομής στην ανακοίνωση μας σχετικά με το μη άνοιγμα θύρας φιλοξενούμενων οπαδών αναφέραμε ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν κατέθεσε σχετικό επίσημο αίτημα. Αυτό δεν έγινε γιατί δεν επιτρέπεται πλέον λόγω covid-19 και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και όσα ορίζονται. Επομένως δεν φέρει ευθύνη η διοίκηση της αντίπαλης ομάδας καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να καταθέσει αίτημα”.