Για το διπλό στα Προσφυγικά ο Παναιγιάλειος

Φωτογραφία: Γιάννης Ανδρουτσόπουλος

Εμβόλιμη αγωνιστική περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Α΄ κατηγορίας, μιας και το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει δράση στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα λόγω καρναβαλιού.

Έτσι στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής, ο Παναιγιάλειος, που προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων νικών, έχει μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο γήπεδο των Προσφυγικών. Συγκεκριμένα η Αιγιώτικη ομάδα (37β.) θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (22/2 – 18:30), τον Εθνικό-Πολύτεκνο που βρίσκεται στο τέταρτο σκαλοπάτι (32β.) του βαθμολογικού πίνακα, συμπληρώνοντας το γκρουπ των πρωτοπόρων που έχουν ξεφύγει από τις υπόλοιπες ομάδες του β΄ ομίλου και διεκδικούν ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στα πλέι οφ για τον υπερπρωταθλητή. 

Ο βαθμός δυσκολίας είναι αναμφισβήτητα υψηλός, ωστόσο οι «μελανόλευκοι» στοχεύουν στο «τρίποντο» για να παραμείνουν -τουλάχιστον- στη δεύτερη θέση και παράλληλα να είναι εκ των φαβορί για τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για την Γ΄ Εθνική.

Ο Θόδωρος Ανδριόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, στις δύο ημέρες που μεσολαβούν, προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα γίνεται για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στη δύσκολη έξοδό τους και να διεκδικήσουν τους βαθμούς της νίκης. Εκτός πλάνων του «μελανόλευκου» τεχνικού είναι οι τραυματίες Καραπιπέρης και Ροδόπουλος.