Για το 2×2 με Ηλιούπολη η Παναχαϊκή

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της Παναχαικής για τον αγώνα με την Ηλιούπολη.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον εντός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου κόντρα στην Ηλιούπολη (22/5 – 17:00).

Ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αθανασόπουλος, Κολοβούρης, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης, Στεργίδης, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Μακρής, Γούλας, Καρπαθάκης, Στασινόπουλος, Κέρι, Αλεξόπουλος, Μικελάτος, Λιμάτσι, Λούσκος, Λιποράσε, Παπαχρονόπουλος, Μαστραντωνάκης, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί».

Ο Δήμος Πατρέων στο περίπτερο της Παναχαϊκής

Το περίπτερο της Παναχαϊκής στην Πλατεία Γεωργίου επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης Διονύσης Πλέσσας.

Στο περίπτερο της ομάδας τους υποδέχτηκαν οι Κώστας Σωτηρόπουλος (συνεργάτης ποδοσφαιρικού τμήματος & ενωσιακός προπονητής), Αποστόλης Βεντουρής (γενικός διευθυντής), Λευτέρης Καρφάκης (Υπεύθυνος Γραφείων), Γιώργος Σωτηρόπουλος (Υπεύθυνος Επικοινωνίας).

Ο Τάκης Πετρόπουλος και ο Διονύσης Πλέσσας μετέφεραν τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη προς την ομάδα για την επίτευξη του στόχου της.