Για τριάδα κάνει λόγο ο Καλογερόπουλος

Στο φιλικό της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αγυιά, το παρών έδωσε όπως αναμενόταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σάκης Καλογερόπουλος ο οποίος δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι της ομάδας του έως τώρα.

Παρακολούθησε το ματς από τα επίσημα, ενώ λίγο δίπλα του βρέθηκαν οι “πρώην” Σύμμαχοι Τάκης Πολυδωρόπουλος, Τάκης Λαμπρόπουλος και Κώστα Χρυσανθόπουλος. Ο πρώτος εξ αυτών είναι και αντιπρόεδρος της ΠΓΕ.

Ο Σάκης Καλογερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα και αφού τον πλησίασαν οι εκπρόσωποι του τύπου, σχολίασε και την εικόνα της ομάδας στο φιλικό, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Χτίσαμε την ομάδα για να διεκδικήσουμε θέση στην πρώτη τριάδα. Έχουμε κάνει πολύ καλές μεταγραφές, έχουμε καλά αποδυτήρια και καλό κλίμα. Ότι έχουμε πει για να δυναμώσουμε το ρόστερ το έχουμε κάνει. Έχουμε πει ότι εάν πηγαίνουμε καλά μέχρι τον Ιανουάριο θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Είδαμε αυτά που περιμέναμε. Η ομάδα έχει καλό πλάνο. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ έβγαλε αντίδραση. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από την παρουσία του κόσμου. Παρά την πολύ ζέστη, την ημέρα, γενικότερα τις συνθήκες ήρθε στο γήπεδο και περιμένουμε και στα επίσημα παιχνίδια να στηρίξει την ομάδα. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου».