Γιώργος Αγγέλου: “Αν μπούμε με την ίδια αυτοσυγκέντρωση, δεν θα έχουμε πρόβλημα“

Δηλώσεις από τον αθλητή του Oscar Απόλλων Πάτρας, Γιώργο Αγγέλου για το σημερινό παιχνίδι με τον Αμύντα στις 6 μ.μ. στο κλειστό “Πυρκάλ” του Υμηττού για την δέκατη-τρίτη αγωνιστική της Α2, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με συμπαίκτες του από την περσινή χρονιά στην Δάφνη Δαφνίου, έχοντας ανάμεικτα συναισθήματα.

Αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα του Αμύντα, μιας και πολλοί συμπαίκτες μου από την περσινή χρονιά στην Δάφνη Δαφνίου αγωνίζονται εκεί. Είμαι πολύ φίλος με τον Αντριάνο Τοπάλι, ο οποίος ήταν άτυχος την περσινή χρονιά όπου τραυματίστηκε με χιαστό και πλέον αγωνίζεται κανονικά και είναι υγιής.

Από την άλλη μεριά όμως λυπάμαι πολύ για τον Ανδρέα Κανονίδη που έσπασε το χέρι του το προηγούμενο Σάββατο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο τελευταίο λεπτό και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μιας και η ομάδα του Αμύντα κέρδισε τον Ολυμπιακό και τρέχει ένα σερί επτά συνεχόμενων νικών, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της, παίζει “μπασκετικό ξύλο”, με πολύ καλή και σκληρή άμυνα.

Όσον αφορά την ομάδα μου, ο coach Βετούλας έχει προσαρμόσει το πλάνο και για αυτό το παιχνίδι, πιστεύω πως ¨κλειδί” θα είναι τα ριμπάουντ, με την βοήθεια του Γιώργου Διαμαντάκου, που μας δίνει μια έξτρα ασφάλεια σε αυτό το κομμάτι, ώστε να τρέξουμε γρήγορα στην επίθεση και να βρούμε κάποια εύκολα καλάθια, μέσα σε μια δυνατή έδρα όπως είναι του Αμύντα.

Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, μιας και ξεκινά μια δύσκολη σειρά αγώνων και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, άλλα είμαι πεπεισμένος ότι αν μπούμε με την ίδια αυτοσυγκέντρωση στο πλάνο του προπονητικού επιτελείου δεν θα έχουμε πρόβλημα να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. “