Γιώργος Γκάμαρης: “Δεν ήρθαμε ως εχθροί, ήρθαμε να βοηθήσουμε”

Πηγή: soccerplus.gr

Νέα διοίκηση προέκυψε στο Παναιγιάλειο ύστερα από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο δημοτικό στάδιο της πόλης του Αιγίου.

Μετά την οριστική παραίτηση όλων των μελών της προσωρινής διοίκησης, που έτρεξε διοικητικά τα δύο τελευταία χρόνια το σύλλογο και την επιθυμία τους να μην συνεχίσουν αυτή τη προσπάθεια, το μοναδικό ενδιαφέρον που προέκυψε όλο αυτό το διάστημα ήταν του Γιώργου Γκάμαρη που ζήτησε να του δοθεί η διοίκηση του συλλόγου.

Μάλιστα, χθες ο Γιώργος Γκάμαρης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση την οποία το patragoal.gr δημοσιεύει:

“Σε μία δύσκολη περίοδο για τον ιστορικό Παναιγιάλειο με την πρώην διοίκηση σε παραίτηση, χωρίς κάποιο ενδιαφέρον από κανένα παράγοντα και μπροστά στο αδιέξοδο, με την ομάδα να κινδυνεύει με διάλυση, αναλάβαμε γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις να βγάλουμε την Αιγιώτικη ομάδα στο φως. Στόχος μας είναι μια ομάδα ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα με υγεία και αξιοπρέπεια, όπως άλλωστε της αρμόζει, που με την πάροδο του χρόνου θα μπορεί να στηρίζεται στα δικά της παιδιά.

Φαίνεται όμως πως αυτή μας η προσπάθεια δεν άρεσε σε κάποιους και η πρόταση μας, που έγινε δεκτή στην Γενική Συνέλευση, τους χάλασε τα σχέδια. Μετά λύπης μας θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στο φίλαθλο κοινό του Παναιγιάλειου ότι μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, και με τον χρόνο να πιέζει, δεν μας παραδόθηκε η σφραγίδα του συλλόγου, τα Δελτία των ποδοσφαιριστών, όπως και κανένα άλλο έγγραφο έτσι ώστε να προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες. Οι περισσότερες κινήσεις για να είναι έτοιμη η ομάδα για κύπελλο και πρωτάθλημα θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει.

Σε τηλεφωνικές επαφές που είχαμε με μέλη της πρώην διοίκησης μας έκαναν γνωστό πως υπεύθυνος να παραδώσει τα σχετικά έγραφα είναι ο Πρόεδρος, ωστόσο ήταν αδύνατον να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του. Δεν ήρθαμε ως εχθροί. Ήρθαμε για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον ιστορικό σύλλογο του Αιγίου την ώρα που δηλώσατε αδυναμία να συνεχίσετε. Άλλωστε εμείς δεν φύγαμε ποτέ από την πόλη και είχαμε πει πως θα είμαστε παρόντες όταν και όποτε μας χρειαστεί η ομάδα και τώρα μας χρειάστηκε”.