Γιώργος Λαγός: «Έκλεισε στόματα ο Πανμοβριακός, ήμασταν πολύ καλύτεροι»

O Πανμοβριακός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας καθώς επικράτησε και στα Προσφυγικά του Άρη Πατρών με σκορ 1-0. Το συγκρότημα του Γιώργου Λαγού στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας διαβάσει… καλά τον αντίπαλό του και δίκαια πήρε τη νίκη.

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας του Ριόλου, Γιώργος Λαγός:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, είναι οι πρωταγωνιστές. Βγάλανε απίστευτα αποθέματα ψυχής, γιατί το τελευταίο διάστημα έτσι όπως διεξάγεται το πρωτάθλημα, παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια, Τετάρτη – Σάββατο και είναι πάρα πολύ δύσκολο για παίκτες ερασιτέχνες που έχουν και τις δουλειές τους. Αυτός ήταν ο λόγος που η ομάδα μου κουράστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο , είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι και είχαμε συγκεκριμένο πλάνο που βγήκε στο γήπεδο. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα είχαμε βάλει γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε το γκολ στην κόντρα επίθεση, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Είναι μια τεράστια πρόκριση, ο Πανμοβριακός ασφαλώς έκλεισε στόματα σήμερα. Όλοι μας είχαν για τέταρτους και με την πλάτη στον τοίχο, παρότι κάναμε δύο νίκες στα ημιτελικά. Ο αντίπαλος είχε μια υπέρμετρη αισιοδοξία και δεν ξέρω από που πήγαζε. Τελείως διαφορετικό το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, διαχειριζόμαστε την κούραση, τα παιδιά να επιστρέψουν υγιή, γιατί είχαμε και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και από αύριο προετοιμαζόμαστε για το ματς της Τετάρτης».