Γιώργος Μπάρλος: “Θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει ρότα η ιστορική ομάδα της πόλης μας”

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε την εφημερίδα “Πρωινή Γνώμη” ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Γιώργος Μπάρλος.

Το νέο αφεντικό της “κοκκινόμαυρης” ΠΑΕ αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά ζητήματα και όλα όσα έχουν προκύψει στην καθημερινότητα μας μετά την εμφάνιση του κορονοϊού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

– Κάθε μέρα που περνά, φαντάζει και πιο δύσκολη η επιστροφή στη δράση. Εσείς τι ενημέρωση έχετε;

Γ.Μ.: «Η ενημέρωση η δική μας είναι ότι η πανδημία αυτή θα κρατήσει περίπου έως και τέλος Μαΐου και όλοι μας πρέπει να προσαρμοστούμε βάσει αυτών των νέων δεδομένων. Χρειάζεται να οπλιστούμε όλοι με υπομονή και προέχει η υγεία όλων μας. Μετά το πέρας αυτού του μεγάλου προβλήματος θα τα «βάλουμε» όλα κάτω ούτως ώστε να αναδιοργανωθούμε».

-Πόσο δύσκολο είναι να βάλετε σε σειρά τις τόσες εκκρεμότητες που βρήκατε εν μέσω και αυτής της κατάστασης;

Γ.Μ. «Οι εκκρεμότητες που υπήρχαν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή έχουν δρομολογηθεί με μια συγκεκριμένη διαχείριση. Το μόνο που αλλάζει πλέον είναι το χρονικό της αποπεράτωσής τους, βάσει αυτού του μεσοδιαστήματος που έχει προκύψει στη ζωή μας».

-Κυκλοφορούν ήδη σενάρια για αναδιάρθρωση τη νέα περίοδο. Ποια είναι η δική σας άποψη ;

Γ.Μ.: «Δε μπορούμε να μιλάμε για υποθετικές αποφάσεις που ίσως υλοποιηθούν και ίσως όχι. Εμείς θα προσαρμοστούμε σε κάθε απόφαση του Υπουργείου και η δομή της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει σε κάθε νόμο που μπορεί να προκύψει και στα νέα δεδομένα».

– Μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους και πλάνα ενόψει της νέας περιόδου ή αυτά θα εξαρτηθούν από τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν;

Γ.Μ.: «Δεν είναι της παρούσης να πούμε το οτιδήποτε, για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς μας δεν ξέρει πότε θα επανέλθει η φυσιολογική ροή στη ζωής μας, οπότε αναμονή».

-Τι σημαίνει Παναχαϊκή για εσάς; 

Γ.Μ.: «Η Παναχαϊκή για μένα είναι η ομάδα της πόλης μας η οποία εκπροσωπεί καθέναν από μας ξεχωριστά και όλους μαζί. Είναι μια ιδεολογία που εκφράζει τη χαρά μας και τον εγωισμό μας, καθώς και την αίσθηση του νικητή μέσα από την ομάδα μας. Με τις νίκες της νιώθουμε ισχυροί και χαρούμενοι και με τις ήττες λυπούμαστε. Παναχαϊκή για μένα είναι ο εκπρόσωπος της πόλης μας, είναι ο καθρέπτης της δυναμικής αυτής της ιστορικής πόλης και του υπέροχου κόσμου της που ταλαιπωρείται περίπου 20 έτη με το αίσθημα της ηττοπάθειας και της προδοσίας. Θα κάνουμε το παν για να αλλάξει ρότα η ιστορική μας ομάδα και αυτή η ανεξίτηλη και φλογερή ιδέα που δεν σβήνει με την πάροδο του χρόνου».