Γιώργος Μπάρλος: «Υπομονή, τίποτα δεν χάθηκε»

Τα δικά του μηνύματα θέλησε να εκφράσει δημόσια ο πρόεδρος της Παναχαϊκής στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα της ομάδας και έδωσε τις δικές του απαντήσεις. O ισχυρός άνδρας της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα, την εικόνα της ομάδας του, την υπομονή που χρειάζεται αλλά και την στήριξη του κόσμου.

Για την απόφαση της μη μεταγραφικής ενίσχυσης και τα «θέλω» του κόσμου είπε: «Εμμένω στην θέση μου, δεν αλλάζει κάτι μέχρι το σύνολο της ομάδας να αποδώσει ποδόσφαιρο. Θα στηρίξουμε το ρόστερ και θα περιμένουμε. – Και μία ομάδα να φέρουμε θα ζητάμε μια ακόμα μετά, λειτουργώ υπέρ της ΠΑΕ , δεν μπορώ να κάνω υπερβολές και να βάλω την παραλογία πάνω από την λογική».

Μάλιστα, όπως τόνισε “και τον Μέσι να φέρει στην Παναχαϊκή δεν μπορεί να του εγγυηθεί κανείς το Πρωτάθλημα. Να είστε προσεκτικοί στις διατυπώσεις και τα σχόλια. Η ομάδα είναι ομάδα και όχι πρόσωπα“.

Μιλώντας για την παρουσία φιλοξενούμενων στο παιχνίδι με τον Ιωνικό τόνισε: «Από την ανθρώπινη πλευρά όταν μου ζητήθηκε κάτι δεν μπορούσα να μην το κάνω. Έχω την ίδια συμφωνία στο επαναληπτικό αγώνα με τον Ιωνικό να πάμε οι αντίστοιχοι. Δεν κέρδισαν οι θεατές στο παιχνίδι».

Για το θέμα των μετοχών και τα ηνία της ομάδας ξεκαθάρισε: «Δεν είναι εφικτό να λέμε δημοσίως νομικά θέματα και προσωπικά δεδομένα. Τις μετοχές τις έχω κατοχυρωμένες από την πρώτη στιγμή! Η ομάδα από τις 22 Φεβρουαρίου έχει περάσει στα χέρια μου και αυτό δεν αλλάζει.»

Εν συνεχεία μίλησε για μία σειρά θεμάτων και απάντησε στις ερωτήσεις που αφορούν την αδειοδότηση, τις προθέσεις του, την ομάδα και τις πολλές υποχρεώσεις , ενώ εξέφρασε και τα παράπονά του για την στήριξη των φιλάθλων και τον μικρό αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας.

Ακούστε στον παρακάτω σύνδεσμο όλη την παρέμβαση και τα όσα ειπώθηκαν :