Γιώργος Μπάρλος: «Όλοι ενωμένοι» – Συγκεκριμένη πολιτική με τα εισιτήρια

Ο Γιώργος Μπάρλος απέδειξε πόσο πολύ, ήθελε να αναλάβει την Παναχαϊκή.

Στη συζήτηση που ξεκίνησε στην Ηλεία και ολοκληρώθηκε επί Αχαϊκού εδάφους, είχε προκύψει ένα σοβαρό, εμπόδιο, αλλά ο ισχυρός άνδρας μαζί με τους σωστούς χειρισμούς από την πλευρά του Σπύρου Δήμου κατάφερε να το ξεπεράσει και να πάρει την ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας την προεδρία.

Συμφώνησε τελικά ο Σάκης Καλογερόπουλος και παραχώρησε το πλειοψηφικό πακέτο με τον Γιώργο Μπάρλο να γίνεται ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ με ποσοστό 62% του Μ.Κ που περνάει στα χέρια του. Ο νέος πρόεδρος της Παναχαϊκής, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης, καλώντας τους φίλους της ομάδας να μείνουν ενωμένοι γύρω από την ομάδα. «Όλοι ενωμένοι».

Η Παναχαϊκή ενωμένη και δυνατή ξεκινάει από αύριο την αντεπίθεση της για να μας βρει όλους με χαμόγελα, η λήξη του πρωταθλήματος. Αυτό που προέχει είναι να μπει μια σειρά αρχικά και να λειτουργεί σωστά ο σύλλογος.

Πάντως η σκέψη που υπάρχει για το παιχνίδι της Κυριακής από την νέα διοίκηση είναι εισιτήριο 10 ευρώ για δύο άτομα, ενώ όσοι φίλαθλοι είναι κάτω των 18 ετών με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.  Καλή κίνηση που δείχνει ότι οι άνθρωπο που ανέλαβαν την ομάδα, θέλουν ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο.