Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Γιώργος Σωτηρόπουλος: Συνεργασία με τον ΣΚΑΪ για τη Super League 2!

Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2 και θα προσπαθήσει να προσφέρει στους φιλάθλους των ομάδων της κατηγορίας ένα υψηλών προδιαγραφών τηλεοπτικό προϊόν.

Ήδη στην πρεμιέρα της Super League 2 θα προβληθούν πέντε ματς είτε από τον ΣΚΑΪ, είτε από το ΣΚΑΪ Hybrid, είτε από το monobala.gr που ανήκει στον όμιλο.

Η πρεμιέρα και του πρωταθλήματος και των μεταδόσεων θα γίνει με το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ Β’ σήμερα στις 17:00 μέσα από το monobala.gr.

Ενεργό ρόλο στη μετάδοση του αγώνα θα έχει ένα παιδί της οικογένειας του patragoal.gr που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας στην κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της Αχαΐας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σωτηρόπουλο που διαπρέπει στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 και θα κάνει το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου ανοίγοντας ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στην ήδη επιτυχημένη πορεία του.

Μάλιστα, η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ δε σταματά εδώ, καθώς την Κυριακή (22/9) θα περιγράψει για λογαριασμό του καναλιού την αναμέτρηση Παναργειακός – Κηφισιά.

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή αρχή και πάντα επιτυχίες!