Γκολάρα ο Κυριακόπουλος, ανατροπή για την Αταλάντα (vid)

Η Αταλάντα νίκησε με ανατροπή τη Σασουόλο και πέρασε με παιχνίδι περισσότερο από την Νάπολι στην κορυφή της κατάταξης μετά από δέκα αγωνιστικές.

Η Σασουόλο αιφνιδίασε την Αταλάντα και άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό (0-1) με το πρώτο φετινό γκολ του Γιώργου Κυριακόπουλου, 2ο στη Serie A μετά τον Μάιο του 2021. Στις καθυστερήσεις ο Κροάτης, Μάριο Πάσαλιτς ισοφάρισε επίσης με το πρώτο φετινό του γκολ και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (1-1). Με τη σέντρα στην επανάληψη, ο Νιγηριανός Λούκμαν προσαρμόστηκε γρήγορα στην Ιταλία και ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους κάνοντας την ανατροπή (2-1) με δύο μαζεμένα γκολ στο φινάλε και στην αρχή των ημιχρόνων.

Συνθέσεις:

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Σπορτιέλο, Μέλε (81′ Ρουτζέρι), Ντεμιράλ, Σκαλβίνι, Οκόλι, Σοπί (82΄Τζορτέα), Ντε Ρόουν, Κόουπμάινερς, Πάσαλιτς (66′ Έντερσον) , Λούκμαν (69′ Μπογκά), Μουριέλ (68′ Χόιλουντ).

Σασουόλο (Ντιονίζι): Κονσίλι, Τόλγιαν, Έρλιτς, Φεράρι, Ροζέριο, Λόπεζ, Φρατέζι, Τόρσβεντ (65′ Τραορέ), Κυριακόπουλος (65′ Ενρίκε), Ντ ‘Αντρέα (56′ Μπεράρντι – 79’ Άλβαρες), Πιναμόντι.