«Γκρίνιαξαν» οι παράγοντες για την αύξηση στο εξοδολόγιο των διαιτητών

Έκπληκτοι έμειναν οι παράγοντες των ομάδων της B΄ – Γ΄ Κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με μια κατάσταση που δεν την περίμεναν. Συγκεκριμένα αυτοί που προσήλθαν στο γραφείο των διαιτητών προετοιμασμένοι για να πληρώσουν τα έξοδα της διαιτησίας, έμειναν εκτεθειμένοι.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως το εξοδολόγιο ήταν διαφοροποιημένο και αυξημένο κατά 10 ευρώ. Κάποιοι εξ΄ αυτών δεν είχαν καμία ενημέρωση από πριν, ενώ σε γενικές γραμμές σχολιάστηκε αρνητικά αυτή η κίνηση, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

«Και αν δεχθούμε πως δεν είναι κακό να πάρουν αυτά τα λίγα χρήματα οι άνθρωποι που κρατούν στα χέρια τους την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία ενός αγώνα, για εμάς τους παράγοντες ποιος νοιάστηκε;», μονολογούσε γνωστός παράγοντας.

Θα σταθούμε δίπλα στους ερασιτέχνες παράγοντες που ματώνουν και πληρώνουν από την τσέπη τους σε πολλούς αγώνες που οι ομάδες τους δεν κόβουν αρκετά εισιτήρια.

Σωστή ως κίνηση να δοθεί επιπλέον κίνητρο στους “άρχοντες” των αγώνων, αλλά πρέπει να δοθεί τουλάχιστον μια δωρεάν διαιτησία σαν δείγμα καλής θέλησης στα σωματεία και ειδικά στους παράγοντες που «ματώνουν».