Γκρίνια για την διεξαγωγή της αγωνιστικής των Play Out

Αρκετή γκρίνια υπήρξε χθες στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας για τα play out, όσο κανείς μπορεί να μιλήσει για αγωνιστική, με την διεξαγωγή μόλις ενός αγώνα, την αναβολή 4 παιχνιδιών και την μετάθεση τους ενός για την Τετάρτη (Λιμνοχώρι-ΑΕ Πάτρα 2005).

Ουσιαστικά χθες έγινε μόνο ο αγώνας ανάμεσα σε Άνω Καστρίτσι και Αναγέννηση Πατρών, με τις δύο ομάδες να είναι και αυτές ταλαιπωρημένες από απουσίες λόγω των ιώσεων των ημερών. Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στην Δόξα Νιφορείκων και την ΑΠΟ Αρόης, οπότε μιλάμε για αγωνιστική δράση σε 2 από τα 9 παιχνίδια (φυσικά και δεν υπολογίζονται τα δύο παιχνίδια ανευ αγώνος που υπάρχουν σε κάθε αγωνιστική).

Η αλήθεια είναι ότι στο χθεσινό παιχνίδι στο Ρίο υπήρξε η πρόταση να μεταφερθεί την Τετάρτη, αλλά οι ομάδες έκριναν ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να ήταν και χειρότερα για αυτές. Οπότε και κατέβηκαν να αγωνιστούν.

Γκρίνια υπήρξε πάντως και από αυτές μετά το τέλος του αγώνα τους και παρά την απόφαση τους να αγωνιστούν, αφού το πρωί της ίδιας ημέρας αναβλήθηκαν ακόμα δύο αγώνες σε Λιμνοχώρι και Κάνιστρας.

Όπως ήταν φυσικό θεώρησαν σωστό να αναβληθεί ολόκληρη η αγωνιστική για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αφού όπως και να έχει και την Τετάρτη δεν θα είναι εφικτό να γίνουν όλα τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν. Και εδώ που τα λέμε δεν έχουν και άδικο, γιατί μιλάμε για μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με παιχνίδια «ζωής και θανάτου» για όλους.