Γλίτωσε το «ψαλίδι» της ΕΡΤ

Kανονικά με 12 ομάδες θα ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα 2. Αυτό οριστικοποιήθηκε στο Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης της διοργανώτριας πριν λίγο. Κι αυτό διότι η Δόξα Δράμας, που πλέον είναι η μόνη ΠΑΕ της κατηγορίας χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα μπει στο πρωτάθλημα, λόγω εκκρεμοδικίας.

Οι ομάδες αναμένεται να μπουν στο γήπεδο έπειτα από δέκα μήνες αποχής τις περιμένει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα.Έπειτα από την πρεμιέρα (16-17 Ιανουαρίου), θα γίνουν παιχνίδια την Τετάρτη 20/1. Η τρίτη αγωνιστική θα γίνει τρεις μέρες αργότερα (23-24/1), ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν δύο ακόμα αγωνιστικές.

Η τέταρτη στις 27 Ιανουαρίου και η πέμπτη στο τέλος του μήνα (30-31/1)! Στο μεταξύ, η διοίκηση της λίγκας μιλώντας με την ΕΡΤ κατάφερε να αποφύγει το «ψαλίδι» στα τηλεοπτικά λόγω των μονών πλέι οφ και πλέι άουτ, όπως ενημέρωσε τις ΠΑΕ ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος στο Δ.Σ., ενώ η σύμβαση θα υπογραφεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί τέλος ότι τα τηλεοπτικά ματς θα ξεκινούν πάντα 14.45 με μία μετάδοση Σάββατο, μια Κυριακή και ένα ματς την Τετάρτη στις εμβόλιμες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα κάμερες θα έχουν τα ματς Εργοτέλης – Ιωνικός στις 16/1 και Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη στις 17/1.