Γρηγόρης Νιφορόπουλος: «Θα τα δώσουμε όλα για να σωθεί η ομάδα»

Καθιερώθηκε στην ομάδα του Πανμοβριακού. Ο λόγος για τον ελπιδοφόρο μεσοεπιθετικό (2000) Γρηγόρη Νιφορόπουλο που κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Πανμοβριακού έχει μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις και δικαιωματικά συγκαταλέγεται σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του. Φέτος συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά με τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων.  Αποτελεί μια από τις ελπίδες του Αχαϊκού ποδοσφαίρου και είναι πολλές οι φορές που με τα γκολ του έχει κρατήσει όρθια την ομάδα του.

Ο Γρηγόρης Νιφορόπουλος μίλησε στο patragoal.gr και τον Αποστόλη Νικολόπουλο για την φετινή σεζόν, αλλά και τα όσα συμβαίνουν την εποχή του κορονοϊού.

Για την περίοδο του κορονοϊού και το γεγονός ότι είσαι κλεισμένος στο σπίτι;

«Σίγουρα αυτή περίοδος που διανύουμε με τον κορονοϊό είναι πολύ δύσκολη για όλους. Πρώτα απ΄ όλα η υγεία όλων μας. Θα πρέπει να προστατευτούμε και να προστατέψουμε.

Σίγα σιγά γίνεται συνήθεια το να μείνουμε στο σπίτι, είτε το θέλουμε, είτε όχι πρέπει να γίνει. Παρόλ΄ αυτά κάνουμε τον χρόνο στο σπίτι να περνάει ωραία, ο καθένας με τον τρόπο του».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην αγωνιστική δράση;

«Αν υπάρξει επιστροφή στην αγωνιστική περίοδο, δεν το ξέρουμε ακόμα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες σε όλες τις κατηγορίες, γιατί μένουμε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι πρόβλημα.

Η άποψη που έχω είναι ότι ακόμα και τώρα, πρέπει να κρατάμε τον οργανισμό μας σε εγρήγορση. Εγώ προσωπικά καθημερινά κάνω στο σπίτι μου γυμναστική και πολλές μέρες τις εβδομάδας στέλνω μήνυμα και πηγαίνω στο γήπεδο να συνεχίζω την προπόνηση μου».

Για τη φετινή χρονιά, όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο;

«Φέτος έχω διανύσει τα 2/3 του πρωταθλήματος. Είχαμε καλή εικόνα θα πω, αλλά σίγουρα μπορούσαμε και πολύ καλύτερα. Η θέση που βρισκόμαστε δεν είναι και η καλύτερη. Τώρα είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε όλοι το 100% για την ομάδα και να βγει από την δύσκολη θέση του υποβιβασμού και να μείνουμε στην κατηγορία, όταν με το καλό τελειώσει αυτή η κατάσταση».

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Γ΄ Εθνική με διαφορετική ομάδα, βέβαια. Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον;

«Ναι είναι η δεύτερη χρόνια μου στη Γ΄ Εθνική και θέλω να έρθουν πολλές ακόμα σε αυτές τις εθνικές κατηγορίες. Όνειρο μου είναι όπως κάθε άλλος ποδοσφαιριστής στην ηλικία μου να φτάσει ψηλά στις καλύτερες κατηγορίες. Σίγουρα θέλω να ζήσω τέτοιες στιγμές, αλλά τα όνειρα τα προκαλούμε εμείς και γι΄ αυτό θέλει πίστη και προσπάθεια».