Γρονθοκόπησαν παράγοντα του Ατρομήτου Ζαρουχλεΐκων!

Απίστευτο περιστατικό στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, όπου η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου θα έδινε αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ, γιατί η φιλοξενούμενη ομάδα δεν είχε δεύτερη στολή να φορέσει σε διαφορετικό χρώμα από αυτά που φορούσαν οι γηπεδούχοι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σελίδα του Ατρομήτου, άνθρωποι της Καλαμάτας εισέβαλλαν στο γήπεδο και χτύπησαν τον παράγοντα της ομάδας, Παναγιώτη Μερτή.

«Οι άνθρωποι της Καλαμάτας έχασαν την ψυχραιμία τους, βρίζοντας τους παράγοντες της ομάδας μας και δεν έμειναν μόνο στα λόγια αφού ένας από αυτούς μπήκε στο γήπεδο και αιφνιδιάζοντας τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας κύριο Παναγιώτη Μερτή τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος ζαλισμένος από το χτύπημα.

Καλέστηκε ασθενοφόρο και περιπολικό. Δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο γιατί είχε συνέλθει. Τον άνθρωπο της Καλαμάτας τον παρέλαβε το περιπολικό και τον μετέφερε στο τμήμα. Ο κύριος Μερτής δεν προσήλθε στο τμήμα για να κάνει μήνυση. Σαν ομάδα καταδικάζουμε το γεγονός αυτό που δεν ταιριάζει στα ιδεώδη του αθλητισμού και ζητάμε από την διοίκηση της Καλαμάτας να πάρει θέση».