Γ. Κωστόπουλος: Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά!

Είναι από τα νέα πρόσωπα που βλέπουμε στην φετινή Α’ Κατηγορία.

Ο Γιώργος Κωστόπουλος υπερασπίζεται την εστία του Αετού Ρίου στην πρώτη του χρονιά σαν πρώτος γκολκίπερ στο αντρικό τμήμα.

Είναι μόλις 19 ετών, με ύψος 1.88, βάρος 76,5 και για όσους τον παρακολουθούν από πολύ μικρό, πίστευαν από τότε στις δυνατότητές του.

Ο Αντώνης Ζήκος προπονητής του Αετού Ρίου του έδωσε την ευκαιρία και εκείνος δείχνει να τον δικαιώνει.

Δεν είναι και εύκολη η θέση του τερματοφύλακα, αλλά, ο μικρός έχει δείξει ότι έχει και θράσος και ταλέντο στο να μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και έναν πολύ δυνατό όμιλο.  

Σε ερώτηση μας για το πως αισθάνεται που είναι πρώτος γκολκίπερ σε ομάδα Α’ Κατηγορίας και σε έναν ανταγωνιστικό όμιλο, δήλωσε: ”

Πριν ξεκινήσει η σεζόν στην αρχή της προετοιμασίας η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο αγχωμένος δεδομένου των λεπτών συμμετοχής που είχα σε παιχνίδια της αντρικής αλλά την ίδια στιγμή και ενθουσιασμένος γι’ αυτό που θα είχα να αντιμετωπίσω στην πρώτη κατηγορια. Δεν είναι εύκολο από την κ19 να πηγαίνεις στην αντρική”.

Για την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί μέχρι τώρα ο Αετός Ρίου στο πρωτάθλημα τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο παικτών το οποίο με την σωστή καθοδήγηση του κυρίου Ζήκου μπορεί και έχει ανταπεξέλθει στην κατηγορία αυτή. Ωστοσο ίσως το ‘μυστικό’ που βρίσκεται πίσω από αυτή την επιτυχία πιστεύω ότι είναι και οι οπαδοί του Ρίου. Η Θύρα 6,5”.

Τέλος, σε ότι αφορά το μέλλον του στο ποδόσφαιρο, ανέφερε τα εξής: “Δεν έχω μεγάλες βλέψεις καθώς είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις σε μεγάλο επίπεδο. Αυτό που προέχει για εμένα αυτή την στιγμή είναι το πανεπιστήμιο. Αυτο δεν σημαίνει ότι κλείνω την πόρτα σε κάποιο ενδεχόμενο να πάω να παίξω επαγγελματικά”.

Ο Κωστόπουλος σίγουρα θα απασχολήσει στο μέλλον…   

Νίκος Παπαστεφανάτος